BRM-1K-t illetve BMP-2-t rejtegettek így el a susnyásban
Zapad2017. maszkirovka BMP-2Ja tuti maszkirovka, alá van támasztva az a görbe kidőlt fa. Ott is friss farigcsálás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
BRM-1K-t illetve BMP-2-t rejtegettek így el a susnyásban
Zapad2017. maszkirovka BMP-2Ja tuti maszkirovka, alá van támasztva az a görbe kidőlt fa. Ott is friss farigcsálás.
A gépből az esemény:Baleset történt a Zapad-2017 hadgyakorlat során. Egy Ka-52 heli ismeretlen okból tűzet nyitott olyan területre, ahol újságírók parkolták. Két ember kórházban van.
A gépből az esemény:
Nem értem hogy mi történt, valaki elmagyarázná?
Szóval van egy rendszer ami azonosítja a célokat és az hibásan azonosította az egyik járművet? És ha igen akkor automatikusan tüzelt a célra amikor ideális volt a szög?
Vagy a személyzet látta a célazonosítást és tüzelt?
World of tanksban is pont ezt csinálja a célkereszt. Már tudom, honnan copy/pasteelték a kódot...... miközben a marker abban a pillanatban valahol a horizont környékén ugrált.
Az utolsó hasonló megmozdulásnál amit láttam nem nyíltak ki az ernyők. Az egy Nato gyakorlat volt, nem tudom azok is miért csinálták.Elnéztem ezeket a mostai videokat, ...29-esek függesztmény nélkül, Szu-25 NIR blokkal, a deszantosok fegyverén( bár ezt félálomban néztem) sehol egy red-dot... ahogy ledobták őket az szép, ha nem lő vissza senki a földről, mert akkor baromi nagy repülők fognak potyogni az égből ( ilyesmi élesben 2003-ban volt akkor amerikai deszantot dobtak egy iraki reptérre...)
szóval első blikkre inkább a Duna 85 mint 2017
Mégse rettegett tőle a Nato, meg a média hogy lerohanják Európát. Még csak nem is hallottunk róla. 3-4000 orosz katonától pánikol itt a jónép. Aztán ma se érkeztek meg hozzám a támadó orosz csapatok.A hadgyakorlaton felvonultatott erőt a Trieszt-Szczecin vonalig senki nincs aki megállíthatná
ez ugye vicc volt?
Feljebb pedig azért kérdeztem rá a létszámra, és a felvonultatott technikai eszközökre, mert ha ennyi volt, akkor az IDF szeptemberi hadgyakorlat nagyobb volt ennél. Mondjuk a hajók vízkiszorítását tekintve biztos nem.....
Azt hittem a parabolát arra hajtják rá.Az első képen a bordázott tetejű cucc a radar hátoldala.
A Nato lehet nem lát semmit de engem nem tévesztenek meg.Zapad2017. maszkirovka BMP-2
A szöveget ne is említsd, sok ostobaságot összehordanak. A tyúknak több esze van mint az indexeseknek.Itt egy rakás kép a "Zapod"-ról, a szöveg az teljesen sötét, de a képek jók mert azt nem az Index készítette.
http://index.hu/galeria/index/kulfold/2017/09/19/zapad_2017_-_orosz-feherorosz_hadgyakorlat/12
Azt lehet tudni, hogy milyen harci résszel szerelt Sz-8-asok működtek el?
Egy álcázott teherautót fogott be, nem lett nagy baja ahhoz képest mekkorát durrant a filmen.
Egy álcázott teherautót fogott be, nem lett nagy baja ahhoz képest mekkorát durrant a filmen.