[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Hmmm.. allitolag az oroszok csapast mertek az SDF allasokra DeZ-nal. Gyanithatolag az altabornagy halala miatt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ahhoz a kurdoknak mi közük volt, csak én emlékszem úgy hogy ISIS aknavetős támadás következtében halt meg állítólag?

Nem fog,benyelték az oroszok is amikor az usa. az saa.-t bombázta fordítva is így lesz.Sajnos muszáj húzni egy vonalat.
Az erősen attól függ, hogy kinek mi fér bele. Mert mondjuk ha odavágtak pár amerikai SF-nek, vagy tanácsadónak, az rosszul fog kinézni. Ingoványos talaj ez, igazából nem is értem mi a franc szükség volt erre? Pont az Oroszok direktbe a Kurd/Amerikai erőknek? Logikátlan - kockázatos, szerintem...

Az erősen attól függ, hogy kinek mi fér bele. Mert mondjuk ha odavágtak pár amerikai SF-nek, vagy tanácsadónak, az rosszul fog kinézni. Ingoványos talaj ez, igazából nem is értem mi a franc szükség volt erre? Pont az Oroszok direktbe a Kurd/Amerikai erőknek? Logikátlan - kockázatos, szerintem...

Gondolod, hogy az ISIS véletlenül pont oda lő és akkor ahol és amikor az orosz altábornagy tartózkodik?

• Tetszik
Reactions: jani22
Gondolod, hogy az ISIS véletlenül pont oda lő és akkor ahol és amikor az orosz altábornagy tartózkodik?
Nyilván nem. Azt nem vágom hogy ehhez mi a túró köze van a kurdoknak? Abban az esetben van némi logika ebben, ha direkt a kurdok/SDF mellett lévő amerikaiakat akartak ezzel levadászni. Abba viszont jobb bele sem gondolni, hogy hova futhat ez majd ki, ha elkezdenek Orosz tábornokok, meg amerikai tanácsadók elhalni kint abban a térségben, először még bújtatva, aztán meg már direktben a másik nagyhatalom közreműködésével.

Nem amerikai áldozatokról írtam az megint más.Nyugodj bele ,hogy mindkét fél időbe szól a másiknak.Olyan ez mint a hidegháború a forródróttal.
Ha egyáltalán igaz a hír.Pont itt volt az ideje ennek.Amióta csak elkezdődött az orosz beavatkozás nyelik az usa./izrael szemétkedését. A kurdok mi a fasz..t nyomulnak délnek mond már meg nekem?

Nem amerikai áldozatokról írtam az megint más.Nyugodj bele ,hogy mindkét fél időbe szól a másiknak.Olyan ez mint a hidegháború a forródróttal.
Ha egyáltalán igaz a hír.Pont itt volt az ideje ennek.Amióta csak elkezdődött az orosz beavatkozás nyelik az usa./izrael szemétkedését. A kurdok mi a fasz..t nyomulnak délnek mond már meg nekem?
Olaj, gáz. Megmondtam.

Deir ez Zor :

Ez nem semmi. Háború közepe.
1:58 körül saját csapat elé bombázás, utána szőnyeg bombázás???
Hát lehet szidni a szíreket, de ide nem sok ember menne szívesen!
Kivéreztetett ország és még mindig vannak FÉRFIAK, akik ott vannak a fronton és teszik a dolgukat.
Minden népnek megvannak a hősei, akikre büszke lehet az utókor!

Nem csak az orosz altábornagy halt meg Deir ez Zornál, Egyre inkább kezd egy merényletre hasonlítani a dolog.

https://biztpol.hungarianforum.net/t88p1025-biztpol-sziria-es-irak-5#11880

Na, ennek nem lesz jó vége...
Ha kurdok voltak baszhatják az államukat (álmukat).
Nem véletlen őket bombázták. Szó volt róla, hogy az IS-vel szűrték össze a levet.
Furcsa az a gyors haladás is, nehézfegyverzet nélkül.
És USA se fog tábornokok, főtisztek megöléséhez asszisztálni.
Max kínos nekik a kurd dolog és így kiszállnak feltett kézzel. Nekünk ehhez semmi közünk...

• Tetszik
Vajon hány "levitézlet" ISIS tag bújt át persze némi juttatásért és "USA" segédlettel az SDF ez (kurdokhoz).

Kelet -Damaszkusz, Dzsobar. Az SAA offenzívában :

• Tetszik
Reactions: fishbed
Deir ez Zor
tegnapi :
D300.jpg

D311.jpg

mai :
deir-front-sat.jpg

deir-front-street.jpg

• Tetszik
Vajon hány "levitézlet" ISIS tag bújt át persze némi juttatásért és "USA" segédlettel az SDF ez (kurdokhoz).
Nyilván nem kevés.Nem kell őket kurdoknak nevezni,nagyon vegyes társaság.Az SDF ugyanaz a TOW-os szunnita allahuakbaros terrorista,mint akik Aleppoban vagy Idlibben szórakozásból fejeztek gyereket,vagy végeztek ki katonákat.Most már a gyávábbja biztosan szivárog át a vonalakon,ezek meg segítik egymást.....Majd most jön az,hogy hol erre a bizonyíték... :-D