Bondarev rúgott ki valakit nem? Oroszul nem tudtam kivenni mi van, angolul meg annyit láttam hogy Bondarev és a kirúgás, leszerelés a hadseregtől. Valami fejest csapott ki, nem?
Bondarev rúgott ki valakit nem? Oroszul nem tudtam kivenni mi van, angolul meg annyit láttam hogy Bondarev és a kirúgás, leszerelés a hadseregtől. Valami fejest csapott ki, nem?

Köszönöm.Szeptember 19-től az orosz parlament felsőházának a tagja . Tehát politikus lesz belőle. Most ideiglenesen helyettese vezeti a VKSZ-t, de a VKSZ élére egy másik tábornok
van kinézve. Nem fogod kitalálni, hogy milyen. Annyit elárulok, hogy még életében nem repült és a repülőgépek közelében sem volt.![]()
Vajon mekkora a teherbírás? Egy magyar találmány is kb ugyanez volt ha jól emlékszem, kb 2 éve. Azóta se hallottunk róla, pedig jaj de nagy durranás volt. Igazából nem tudom mennyire jó mennyire nem ez a járgány.Kalasnyikov konszern bemutatta " a repülő autót "
Nem rossz...
(0:41-nél)A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..