Filmek és sorozatok

A Shitek bosszúja után. Az Új remény elött.

És tényleg! Megnéztem és felbukkant benne egy régi kedvenc is http://letsplay.hu/2016/08/08/vissz...eplo-zsivany-egyes-egy-star-wars-tortenetben/

Mikor megláttam a tagot fel csillant a szemem mert a legalább emlékeztetett a szomorú véget érő sithek bosszújára :)
Viszont Kenobi "tábornok-ot ahogy a klónok hívták hiányoltam a filmből hiszen az Új reményben küzd meg Véder nagyúrral.

organa.jpg

A The Expanse-t szeretném ajánlani minden sci-fi rajongónak! Az emberiség, már kijutott az űrbe és a naprendszert már kolonizálta, de még más csillagrendszerek meghódítása várat magára. A Föld, a Mars és az Öv szembenállását mutatja be a sorozat. Nagyon jó a politikai szál, a katonai szál, belevittek egy naprendszeren kívüli idegen szálat is de itt senki ne E.T.-re gondoljon. Izgalmas és fordulatokban gazdag a sorozat. A képi világa nagyon szép ez már nem a Star Trek 1 :D A második évaddal még jobb lett a sorozat! Jövőre jön a 3. évad. Csak ajánlani tudom.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Expanse 2. évadban jelent meg az a probléma, hogy az alapvetően szűk kis helyeken élő marsiak nem tudnak mit kezdeni a "végtelen" földi horizonttal a leszállás után. Ami fura, mert amúgy ruhában kint mászkálnak a Ganümédeszen, meg a Marson is, bár mindig valami kanyonban/kráterben. Szóval már az is flusztráló lehet, hogy csak úgy natúr ki lehet lépni az ajtón.
Aztán eszembe jutott, hogyan reagálnak a dunántúli származású barátaim arra, amikor kiviszem őket tekerni a kedven full lapos és fátlan pusztáim valamelyikére, ahol 20km-n át kb nincs semmi. Mentálisan eléggé megterheli őket, legalábbis az eddigi 6 fős mintát.:rolleyes:
(Amit nem értek, hogy viszont vannak olyan emberek, akik ebben a full lapos füvön nem érzik problémának azt, ha itt van a hátsónkban a rohadt vihar és ahelyett, hogy nyélgázzal skeráznának a legközelebbi település irányába, ott totyakodnak továbbra is ideális villámhárító gyanánt. Életképtelenség netovábbja... :confused: )

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Oké, most néztük a Blade Runner 2-t moziban, eredeti hanggal. Zseniális. Az más kérdés, hogy az Asszonnyal nagyban pislogunk kifelé az ágy alól, mert azért ezt a hangulatot annyira nem szívesen viszi magával az ember haza. Nekem hozta a Ghost in the Shell (az anime) hangulatát.

Oké, most néztük a Blade Runner 2-t moziban, eredeti hanggal. Zseniális. Az más kérdés, hogy az Asszonnyal nagyban pislogunk kifelé az ágy alól, mert azért ezt a hangulatot annyira nem szívesen viszi magával az ember haza. Nekem hozta a Ghost in the Shell (az anime) hangulatát.

Én is ma néztem meg, nagyon jó volt (zseniális) ,kicsit több eredeti vangelis zene lehetet volna még . De a ghost in shell-t én egy rosszul sikerült filmnek tartom.

• Tetszik
Reactions: sirdavegd
Én is ma néztem meg, nagyon jó volt (zseniális) ,kicsit több eredeti vangelis zene lehetet volna még . De a ghost in shell-t én egy rosszul sikerült filmnek tartom.

Én is most láttam, eredeti hanggal, nagyon tetszett, főleg ahogy szervesen kapcsolódott az első részhez. Tök jó volt, hogy a manapság gyakori szögegyszerű sztori helyett egy csomó bizonytalanság és gondolkodnivaló volt benne, talán az Inception volt ilyen legutóbb... szóval Mások szerint vontatott volt, de nekem nem tűnt fel. Ami nagyon zavart, az a Hans Zimmer-es BAAAAAAAAAAAMMMMMM baromi hangos és feleslegesen feszültségkeltő háttérzene, elrontotta az élményt időnként...

• Tetszik
Reactions: Luthero
Lehet ha volt már, de egész jó.

• Tetszik
Reactions: cinikus and zeal
Valaki nézte még a Hitman's Bodyguard-ot? Számomra egy csalódás volt, a mostanában ritka 7.0-ás pontozást erős túlzásnak érzem.

Megnéztem DVD minőségben.

Nagyon jó lett!

Lényegében ez a 2011 majmok bolygója olyan felvezetés mint a Star Wars filmeknek a Baljós Árnyak.

Hisz a 2011 filmben látni a tévében az űrhajó fellövéséről a hírt és az újságban a cikket hogy az furcsa módon eltűnt az Űrhajhó na és kb ezzel kezdődik a régi 68-as majmok bolygója

Megnéztem DVD minőségben.

Nagyon jó lett!

Lényegében ez a 2011 majmok bolygója olyan felvezetés mint a Star Wars filmeknek a Baljós Árnyak.

Hisz a 2011 filmben látni a tévében az űrhajó fellövéséről a hírt és az újságban a cikket hogy az furcsa módon eltűnt az Űrhajhó na és kb ezzel kezdődik a régi 68-as majmok bolygója

Pár napja néztem meg. Sajnos hatalmas csalódás volt. Az első kettő tartott valahova, a 3. rész totálisan kiszámítható módon ért véget, a konfliktusa az egészen meg olyan nagyon félrement.

Ezt láttátok?

• Tetszik
Reactions: misinator
a konfliktusa az egészen meg olyan nagyon félrement.

A vége el lett baxva azzal hogy amit a második részben igért Észak-ról érkező haderő még ezzel a birka ezredessel harcolt .

Tehát igazából a fő haderők ember-ember ellen harcol és semmi köze nem volt a majmok-emberi konfilktusnak .

Mikor megláttam az végén az apache APC-k M1a2-ekkel érkező haderőt na az kellett volna majmok ellen :cool:
Aztán egy lavina rövidre fogta az egészet. :confused:

Szóval mint 3-diknak elment de a vége csak össze lett csapva

Mikor megláttam az végén az apache APC-k M1a2-ekkel érkező haderőt na az kellett volna majmok ellen :cool:
Ez így nem egészen igaz, mert azért a csóka tervének része volt a majom rabszolgahad, de az egész súlytalan volt. A film baromi hosszú volt úgy, hogy alig történt semmi, és a film eleji ölésnek semmi értelme nem volt. De semmi.

Szóval mint 3-diknak elment de a vége csak össze lett csapva
Elképesztően.

• Tetszik
Reactions: Szpéter
Igen, még akkor, amikor gyerekkoromban leadták a tévében... Akkor tetszett is, de ma már nem mernék nekikezdeni. :)
Pár éve megnéztem újra - megmutatva a kiccsaládnak.
Én jót szórakoztam rajta ekkor is - mit tesz a szocializáció;)
Az akkor 17 éves lányom szerint teljesen vállalható.
Le kell szállni a ma minden "kúúlabb" téveszméről, s a mondanivalóra figyelni, s rengeteg "régi"film kinccsé fog nemesedni az elménkben.
Szerintem.

• Tetszik
Reactions: zotyek78