[BIZTPOL] Szíriai helyzet

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
szír sivatagi kommandós
DOjeD6oWsAAfXXj.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: fishbed

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
A többieknek meg ne adjátok már alá a lovat! Így történt az oroszok ezt elbaszták senki se tökéletes.Attól még tudjuk,hogy ott tesz keresztbe az usa. nekik ahol tud Szíriában.És egyébként meg ki érdekel úgy is szétrúgják a terroristák seggét 1 hét ide vagy oda. Utána jönnek a "mérsékeltek" na azt a hisztit figyeljétek majd meg (minden sarkon egy kórház).
 

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
K-Damaszkusz/Goutha SAA. felirat:
“This way where real men enter and Martyrs exit, There is no place for the weak here”
DObc5J9WsAAiysb.jpg
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 584
63 961
113
Valami pirosas zöldes mező volt egy két épülettel fentről nézve, és látszódott rajt egy járműről való rakéta indítás.
 
  • Tetszik
Reactions: gioo

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 584
63 961
113
  • Tetszik
Reactions: jani22

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 129
19 915
113
Az IÁ ellentámadást indított 2 helyen az SDF ellen. Az egyik a Tanak olajmező, a másik Shuhayl al-Gharbi falu Mayadintól keletre.
DOn4KZYXcAIY1AM.jpg
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Uli+sameszok cafoljatok meg kérlek. A kamukep tegnap volt, ma egy másik nap van, szóval hajrá lehet keresni milyen játékból vannak ezek a képek. Este még én jövök a Us kamu képekkel ha kitartóak addig alvás nélkül.
Juliek egeszen komoly reklamot csinaltak ennek a hirnek. Maskulonben siman elveszett volna a hirek tengereben, de 2 napja csak errol beszel mindenki. Ciki, de szerintem ulippo Putinnak dolgozik. :)
 
  • Tetszik
Reactions: Spartan.asfv

wolfram

Well-Known Member
2011. július 30.
5 852
4 132
113
A BBC. is orosz propaganda mi a Rakkából kimenekített családokról.

Nem. Az jenki-ruszki jóváhagyással történt. Imádom, amikor ennyire szelektív a memória...

https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-2696#post-374975

És mintha Asszadék is buszoztattak volna pár hónapja ISIS-eseket Al Bukamal felé...


Dehogy kamu, még nem tudom nem -e épp te tetted be. Most telóról képtelenség hogy visszakeressem de holnap okvetlenül szólj rám remélem lesz időm visszakeresni. Valamikor 2014-ben dobta be meg Psaki férfi kollégája vagy a bellingcat ha jól emlékszem. Valami játékból volt kivéve a részlet, meg valaki említette is itt hogy játszott azzal a játékkal. Talán molni? Passz, na majd holnap atnyalazom neked az ukrán topic elejét

Erre gondolsz? Innentől és a következő oldalon:
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-ukrajnai-fegyveres-konfliktus.855/page-555#post-206991

De ez sem volt semmi:
http://obkon.ucoz.com/_fr/14/0162309.jpg

Mondjuk emlékeim szerint egyik sem volt hivatalos álláspont.