É-Hamában sikeres SAA. offenzíva folyik egy hete.Kevés vízhangot kap a déli események okán pedig azt követően ez a terület válik majd főszereplővé.
Láttunk már ilyet az ukrán topicban. Ott egy washingtoni illetékes mutatott be pár éve egy részletet egy játékból mint műhold vagy drón(?) felvétel az épp indító BUK-ról.
Hamától É-Ny-ra is megindult az SAA. Sokan az Idlibi offenzíva kezdetéről beszélnek.
![]()
Van egyébként valódi kép is? Mármint tették ki a hamis után eredetit is? Bár ettől függetlenül kepek nélkül is tudjuk hogy ott tartanak be egymásnak ahol tudnak. Az isist meg terelgetik mint a birkakat a másik elé.Az Orosz védelmi minisztérium vizsgálatot folytat a hibásan csatolt képek ügyében.Nem kizárható a szándékosság.
Óh de aranyos, és a törököknek vajon miért nem?!!Erdogan szerint ha Putyin és Trump komolyan mondta, hogy nem lehet katonai megoldás Szíriában, akkor Oroszországnak és az USA-nak is ki kell vonnia a csapatait az országból.
http://www.reuters.com/article/us-m...at-russia-u-s-missions-in-syria-idUSKBN1DD1F2

Javított verzió.Van egyébként valódi kép is? Mármint tették ki a hamis után eredetit is?
Uli+sameszok cafoljatok meg kérlek. A kamukep tegnap volt, ma egy másik nap van, szóval hajrá lehet keresni milyen játékból vannak ezek a képek. Este még én jövök a Us kamu képekkel ha kitartóak addig alvás nélkül.Javított verzió.
Juliek egeszen komoly reklamot csinaltak ennek a hirnek. Maskulonben siman elveszett volna a hirek tengereben, de 2 napja csak errol beszel mindenki. Ciki, de szerintem ulippo Putinnak dolgozik.Uli+sameszok cafoljatok meg kérlek. A kamukep tegnap volt, ma egy másik nap van, szóval hajrá lehet keresni milyen játékból vannak ezek a képek. Este még én jövök a Us kamu képekkel ha kitartóak addig alvás nélkül.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..