A motor kitámasztója tartja a légvédelmi hadosztály állását?

A motor kitámasztója tartja a légvédelmi hadosztály állását?

E szerint a szír hadsereg támad. A többi jelentéktelen.A HTS visszafoglalt néhány falut az IÁ-tól É-Hamaban.
![]()

Ez a támadás, valami figyelmeztetés lehetett. Nincsen polgári áldozat, viszont lehet gereblyézni.Szír légierő, Damaszkuszi tartomány, Harast város.
Mit tudhatod ,lehet most szedte le a 3orosz helikoptertA motor kitámasztója tartja a légvédelmi hadosztály állását?![]()

Persze,hogy nincs civil áldozat. Látsz rajta vöröskeresztes zászlót? Nem,na ugye.Ez a támadás, valami figyelmeztetés lehetett. Nincsen polgári áldozat, viszont lehet gereblyézni.

Iiiigen ilyenkor rendszeresen fegyverszállítmány indul Iránból a Hezbollah feléFel fog támadni a dzsihádisták légierője ...

Jól megy nekik, piszok drága holmi ahhoz a réz hogy így ellövöldözzék szerintem.Faylaq_al_Rahman fegyverüzem K-Ghoutaban. Nekem különösen a sárgaréz aknavető gránátok tetszenek.
Gondolom a MÉH. telepek már bezártakJól megy nekik, piszok drága holmi ahhoz a réz hogy így ellövöldözzék szerintem.

Nem is olyan rég dobáltam ki csaptelepeket, meg réz betéteket, lehet, hogy ott van beolvasztva tömbnek, hogy lehessen forgácsolni.Jól megy nekik, piszok drága holmi ahhoz a réz hogy így ellövöldözzék szerintem.

Belegondoltam mennyi lőszerhüvely megy el gy háborúban..A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..