Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.Nekem különösen a sárgaréz aknavető gránátok tetszenek.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.Nekem különösen a sárgaréz aknavető gránátok tetszenek.
Ez jól láthatóan egy össze-vissza vágott filmanyag, szóval lehetséges.Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.
Mar most is vinnék mint a cukrot de az alapára is elég magas, mert amit láttok az tiszta arany és ezüst.IA. pénzek,valószínűleg nagyon jó befektetés most begyűjteni belőlük mert nem soká keresettek lesznek gyűjtői körökben.
ez-Zour térségében feltűnt a "misztikus" Turán csoport.Ők nagy valószínűséggel az Orosz föd.-ból származó volt magasan képzett katonákból álló zsoldos egység.Feltehetően muszlim vallást gyakorlókból áll.Szorosan együttműködnek az orosz egységekkel.
Ennek valóság tartalma kicsi. Egyrészt orosz légierő is igen aktív első helikopter célba vételét követően ment volna az ellen akció. Szu-24-est lekapó pilot(ák) oroszok vendég szeretetét élvezik. Pilótákat megyilkoló népcsoportot megtízedelték.Több forrás szerint, akik mind a Hawar News-ra hivatkoznak, É-Aleppoban a török légió lelőtt 3 orosz helikoptert, akik egy afrini bázisra voltak visszatérőben.
Vannak halottak és sebesültek.
Én ezt a hírt nem találtam meg: http://en.hawarnews.com/
Mivel a hivatkozások egymástól függetlenek, valószínűleg volt ilyen hír, de levették.