Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.Nekem különösen a sárgaréz aknavető gránátok tetszenek.
Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.Nekem különösen a sárgaréz aknavető gránátok tetszenek.
Ez jól láthatóan egy össze-vissza vágott filmanyag, szóval lehetséges.Nekem ugy remlik az elso fel perc az egy korabbi isis-es(?) videobol van.
Mar most is vinnék mint a cukrot de az alapára is elég magas, mert amit láttok az tiszta arany és ezüst.IA. pénzek,valószínűleg nagyon jó befektetés most begyűjteni belőlük mert nem soká keresettek lesznek gyűjtői körökben.
![]()
ez-Zour térségében feltűnt a "misztikus" Turán csoport.Ők nagy valószínűséggel az Orosz föd.-ból származó volt magasan képzett katonákból álló zsoldos egység.Feltehetően muszlim vallást gyakorlókból áll.Szorosan együttműködnek az orosz egységekkel.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ennek valóság tartalma kicsi. Egyrészt orosz légierő is igen aktív első helikopter célba vételét követően ment volna az ellen akció. Szu-24-est lekapó pilot(ák) oroszok vendég szeretetét élvezik. Pilótákat megyilkoló népcsoportot megtízedelték.Több forrás szerint, akik mind a Hawar News-ra hivatkoznak, É-Aleppoban a török légió lelőtt 3 orosz helikoptert, akik egy afrini bázisra voltak visszatérőben.
Vannak halottak és sebesültek.
Én ezt a hírt nem találtam meg: http://en.hawarnews.com/
Mivel a hivatkozások egymástól függetlenek, valószínűleg volt ilyen hír, de levették.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..