[BIZTPOL] Szíriai helyzet

DSSMWcEXkAAd_YZ.jpg

Direkt kikockáztam a videót és KA-1500-nak látom. Másik dolog, hogy egy földalatti bunkerre (perecíziós csapás volt) dobták. Az 1500-as 3 m vastag betont is átvisz.

Én is kikockáztam és FAB-500 M62-nek nézem. Ráadásiul a robbanás sem akkora, hogy KAB-1500 legyen. (A hang kb 0,5 másodperc alatt megérkezett, tehát 150-200 méter távolságból készült a felvétel. Ebből és az épületek méretéből viszonylag jól meg lehet becsülni a robbanás méretét.) Azt pedig nem tudom miből lehet biztosan tudni, hogy precíziós csapás volt. A kockázás azt is megmutatja, hogy egy képkockán - azaz a videó 30 kocka/mp sebessége mellett 0,033 másodpercen - belüli a becsapódás és a robbanás közti különbség, sőt a tűzgolyó kockáról kockára növekedési üteméből még azt is meg lehet becsülni, hogy azon a bizonyos kockán belül 0,01 másodpercnél valószínűleg nem későbbi a gyújtás. Ez inkább pillanatgyújtóra utal és nem késleltetettre. Így nem valószínű a föld alatti célpont sem.Továbbá a robbanás képe sem föld alatti robbanást mutat.

Az UR-77 vetőjét sikerült felpakolni egy Land Cruiserre

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Hónapokkal ezelőtt hoztam egy képet az egyik, Szíriában harcoló csecsen dzsihádista egység géppuskásáról.
(Nem tudom visszakeresni a képet, de itt van valahol a topikban.)

Eladó a fegyvere:

DSTcgo2X4AA8gBo.jpg

• Tetszik
Reactions: gioo
Ahmet-Hadzsi Kadirov Alap 15 tonna segélyt küldött a Szíriában szolgáló csecsen katonai rendészeknek. Ahmet Hadszi Kadirov Ramzan Ahmetovics Kadirov apja volt, akit a csecsen terroristák 2004 május 9-én a grozniji stadionban felrobbantottak. Az Alap kezelője természetesen Ramzan Kadirov.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22