Csütörtökön száll fel a Fehér Hattyú M a nagyfőnök jelenlétében.
Putyinnak azt is megmutatják.Jöhetnének fotók a kabinról már.

Itt, de a FB-ra én tettem ki 4 perccel korábban .Én nyertem![]()

Itt, de a FB-ra én tettem ki 4 perccel korábban .![]()
Ez a gép még nem M2 protó. Korábban be nem fejezett Tu-160-ast fejeztek be, amibe új elektronikát, modernizált hajtómuvet raktak és tesztelni fogják . Egyfajta tesztpaltform lesz az M2-ig.Boki! Valahol azt olvastam, hogy ez a gép még nem teljesen a végleges konfig.... A továbbfejlesztett hajtóműve is még csak fékpadon van , ez még a régebbivel repül. Illetve mint ha az elektronika egyes elemeiről is ez hangzott volna el. Ezekről tudsz valamit?
2008-ban volt átadva az utolsó.Hány év után az első?
Abban is én voltam az első. Ultimate win situation.Itt, de a FB-ra én tettem ki 4 perccel korábban .![]()

2008-ban volt átadva az utolsó.
Az első Tu-160M a 8-04-es (3.) Még egy van , amit szintén befejeznek.Ha jól tudom, a szu összeomlása után 4db be nem fejezett sárkány marad a Kazanyi gyárban amiből 1+1-et 2008-ig befejeztek az addig eldobott gépek pótlására. A mostani átmeneti teszt darabon kívül még van egy, amit elvileg felhasználnak, ha kiderül a teszt gép kapcsán hogy ez nem okoz gondot. Elvileg a sárkányon nulla változás volt tervben....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..