[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Nato=Törökök=terroristák szégyellem ,hogy mi magyarok (igaz mint légyfing a Nato. valagán) se szólunk egy k..szót se erről.
DU-CZTuXUAEz6XI.jpg

Off on
Biztos lesz valami technikai megoldás, hogy ne kelljen szembenéznie a valósággal annak aki nem akar/képtelen. Máshol is probléma ez, pl. baromfi/disznóvágás képei miatt csoportok bomlanak fel szörnyű acsarkodások között.
Azokkal értek egyet, akik szerint az ilyen képek hozzátartoznak a háborús helyzetek ábrázolásához. Szokni kell, mert ez is a felkészülés része.
Off off
"Biztos lesz valami technikai megoldás, hogy ne kelljen szembenéznie a valósággal annak aki nem akar/képtelen"
Arra lenne megoldás de erre az én mindenképpen felakarok háborodni hisztire is van csak ahhoz személyes kontaktusra lenne szükség.;)

A kurdok szerint nem robbantotta fel magát. Megcsonkították.
DVC5GkYXkAAXGlr.jpg:large
Hát srácok, újra megnézve a videót, hasi, mellkasi sérülések. El van feketedve a bőr és a hússzövet. Mintha a bal mellbimbót látni lehetne, de előfordulhat, hogy az egy sérülés. Mindegy, ki mit mond, ha az a bőrfelületen égés, könnyen előfordulhat, hogy robbanószerkezet volt a testén. Mondjuk, ha egy valamire való adag robbanószer eldetonál a mellkason, nem hinném csak ekkora lenne a sérülés. Végtagok a helyükön. Elég sok mindent bele lehet magyarázni ebbe a videóba. Akár a kocsi után kötést is. Akkor csak azt remélem,már nem élt.

• Tetszik
Reactions: szpg9
En bizonyisten megszivatnam a tuzszereszeket azzal, h elszornek az uton vegig par szaz kilo vas reszeleket :D
Hadd keressek a tegnapi napot

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az itt megjelenő képek általában nem is szoktak durvák lenni,egy friss torokvágás,szétrobbant fej vagy bármilyen szerv,testrész hiányának látványától van durvább,munkámból kifolyólag tudom,nekem elhihetitek. Az a gond manapság hogy sokan megjátszák az érzékeny szép lelket,és akár egy disznóvágás miatt is kiverik a balhét,holott ebédre karaj volt,reggelire meg sonka.
OFF
Hajaj, két óra múlva fogadok egy városi delegációt falusi disznóvágásra.
Amúgy én se értem hogy mi a baj a valósággal? Bizony ez is egy háborúval jár. Azt se értem hogy a női hullaval mi a baj, ők is meg szokták halni. Sajnos ez a valóság, nem a Rambo3. Ezt illene tudatosítani inkább úgy az átlag polgar jobban képben lenne és nagyobb nyomás járulna így a politikusok döntéseire. Nem csak azt kell mutatni hogy potyogni a gépből a bomba, hanem azt is akire ráesett.

Videót nem láttam, de tán tavaly volt egy isises motoros merénylő, aki robbanó ővvel dolgozott. A leírtak egybevágnak, de a fickó még egy darabig agonizált utána...

Idlib

• Tetszik
Reactions: tonyo
Kurdok