[BIZTPOL] Szíriai helyzet

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 605
14 766
113
Most lettetek undorítóak.
Annak a szerencsétlen nőnek a holtestét most szedd le ha van benned egy deka emberség te szerencsétlen.
Mac most jöjjön bannolni. Ez több mint beteg.
Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.

• Tetszik
Reactions: Python and tonyo

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 551
8 367
113
Állítólag ezzel a 3 iráni rakétával követték el a klórtámadást Duma közelében.
DU790XBXUAAlgNy.jpg

DU791ZbX0AE-fF5.jpg
Ilyen "rozsdás" rakéta maradványokat bármelyik garázs szervízben össze eszkábálnak. A 2016 os dátum meg nem mérvadó. Még az is megeshet hogy többször használták fel :)

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 635
113
Most néztem a török TRT Haber tv-t, ha valakinek van ideje, akkor érdemes belenézni.
A duma mellett odakapcsolanak többször, például volt élő közvetítés is a jelenlegi határ túloldaláról, baromi jó cuccaik vannak azért.
Persze nyilván több megrendezett jelenet is volt, de ahhoz is, hogy megrendezd kellenek cuccok.

Itt a link:
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trthaber

theo

Well-Known Member
2016. június 1.
2 334
9 635
113
Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.
Azért én nem értem, hogy egy, élet kioltásra kifejlesztett eszközök rajongójának, hogy okoz ilyen lelki traumát egy halott látványa?

Tudomásul kell venni, hogy a háború ilyen, amikor nincs államhatalom, akkor az emberekből kijön az állat, az összes elfojtott aggresszió és kegyetlenek egymással, ez nem kultúrafüggő, belénk van programozva. Az összes háború ilyen volt, ilyen és ilyen is lesz.
Gyilkolás, erőszak, kinzás, halál.
Itt erről a fórumról is lehetne olyat találni, nem is egyet, aki ha nem féle a következményektől és lenne eszköze, simán megtenné ezt a másikkal.

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
3 058
12 707
113

Mac, szerintem a post teljesen rendben volt. Volt leiras mi van a videoban, ki volt irva oda, hogy 18+, a hulla akkor volt lathato, ha valaki szantszandekkal elinditotta a videot. A video nem indult magatol, a felhasznalo interakcioja volt szukseges. Szoval szerintem ezt most nem jol csinaltad, tulreagaltad a dolgot.

plushun

Well-Known Member
2014. augusztus 26.
6 842
19 834
113
22-es csapdája.
De linkeltem nemrég első világháborús fotós cikket, bizony halottakkal...
Akkor az most kuka, vagy hadtörténelmi hulla jöhet, napjaink hullája nem?

Írd oda, előre hogy történelmi hullák vannak a képen, vagy takard ki :D Amúgy meg röhej, hogy valaki azért óbégat, hogy milyen undorító alak aki felrakta, miközben kiírta az illető előre, hogy 18+. Mintha valaki bemenne egy sztriptíz bárba aztán azért óbégatna, hogy micsoda erkölcstelen fertő amit odabent lát.

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 605
14 766
113
Mac, szerintem a post teljesen rendben volt. Volt leiras mi van a videoban, ki volt irva oda, hogy 18+, a hulla akkor volt lathato, ha valaki szantszandekkal elinditotta a videot. A video nem indult magatol, a felhasznalo interakcioja volt szukseges. Szoval szerintem ezt most nem jol csinaltad, tulreagaltad a dolgot.
Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.

Sharid

Well-Known Member
2017. szeptember 4.
5 476
2 834
113
kapok egy linket egy másik fórumon, mint pld fenn.
Gondolom érdeklhet itt is valakit.
linkelem, de mint pld most nem nézem előtte végig.
lehet benne.

silurusglanis

Well-Known Member
2012. augusztus 7.
7 474
5 578
113
Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.
Jól van ez így teljesen, korrektül volt beágyazva, megnyitotta, így járt. Máskor a gáztól meghalt kurd gyerekekkel én is így jártam, majd megszokja ő is. Vagy óvatosabb lesz és elolvassa a videó leírását ami látszik beágyazva is.
Valószínűleg egy puskagránáttal találták szegény lányt telibe, az tépte meg a ruháját és ezért látszik úgy, mintha húzták volna. De a ruha két irányba van felszaladva középről a feje és lába felé, illetve gyors lángtól ég le úgy a ruha mint a nadrágja egy részén.

• Tetszik
Reactions: karpatalja