Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.Most lettetek undorítóak.
Annak a szerencsétlen nőnek a holtestét most szedd le ha van benned egy deka emberség te szerencsétlen.
Mac most jöjjön bannolni. Ez több mint beteg.
Ilyen "rozsdás" rakéta maradványokat bármelyik garázs szervízben össze eszkábálnak. A 2016 os dátum meg nem mérvadó. Még az is megeshet hogy többször használták felÁllítólag ezzel a 3 iráni rakétával követték el a klórtámadást Duma közelében.
![]()
![]()

Azért én nem értem, hogy egy, élet kioltásra kifejlesztett eszközök rajongójának, hogy okoz ilyen lelki traumát egy halott látványa?Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.
Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.
Nocsak nocsak egy amd?IÁ-sok a dél-damaszkuszi Yarmouk táborban. Egy képet kiemeltem :
![]()
22-es csapdája.
De linkeltem nemrég első világháborús fotós cikket, bizony halottakkal...
Akkor az most kuka, vagy hadtörténelmi hulla jöhet, napjaink hullája nem?
Amúgy meg röhej, hogy valaki azért óbégat, hogy milyen undorító alak aki felrakta, miközben kiírta az illető előre, hogy 18+. Mintha valaki bemenne egy sztriptíz bárba aztán azért óbégatna, hogy micsoda erkölcstelen fertő amit odabent lát.Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.Mac, szerintem a post teljesen rendben volt. Volt leiras mi van a videoban, ki volt irva oda, hogy 18+, a hulla akkor volt lathato, ha valaki szantszandekkal elinditotta a videot. A video nem indult magatol, a felhasznalo interakcioja volt szukseges. Szoval szerintem ezt most nem jol csinaltad, tulreagaltad a dolgot.
Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.
Jól van ez így teljesen, korrektül volt beágyazva, megnyitotta, így járt. Máskor a gáztól meghalt kurd gyerekekkel én is így jártam, majd megszokja ő is. Vagy óvatosabb lesz és elolvassa a videó leírását ami látszik beágyazva is.Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..