[BIZTPOL] Szíriai helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Most lettetek undorítóak.
Annak a szerencsétlen nőnek a holtestét most szedd le ha van benned egy deka emberség te szerencsétlen.
Mac most jöjjön bannolni. Ez több mint beteg.
Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.

• Tetszik
Reactions: Python and tonyo
Állítólag ezzel a 3 iráni rakétával követték el a klórtámadást Duma közelében.
DU790XBXUAAlgNy.jpg

DU791ZbX0AE-fF5.jpg
Ilyen "rozsdás" rakéta maradványokat bármelyik garázs szervízben össze eszkábálnak. A 2016 os dátum meg nem mérvadó. Még az is megeshet hogy többször használták fel :)

Most néztem a török TRT Haber tv-t, ha valakinek van ideje, akkor érdemes belenézni.
A duma mellett odakapcsolanak többször, például volt élő közvetítés is a jelenlegi határ túloldaláról, baromi jó cuccaik vannak azért.
Persze nyilván több megrendezett jelenet is volt, de ahhoz is, hogy megrendezd kellenek cuccok.

Itt a link:
http://www.trt.net.tr/anasayfa/canli.aspx?y=tv&k=trthaber

Hullás képekkel az a fórum álláspontja, hogy ki lehet tenni őket, de csak a linket ami oda vezet. Ezen kívül fel kell tüntetni a 18+ számot és azt, hogy miről is szól. Csak az lássa, akit feltétlenül érdekel.
A posztot töröltem. Valamilyen megoldásfélét keresni kéne majd az ilyen twitteres facebookos dolgokra amelyek azonnal beágyazzák magunak.
Azért én nem értem, hogy egy, élet kioltásra kifejlesztett eszközök rajongójának, hogy okoz ilyen lelki traumát egy halott látványa?

Tudomásul kell venni, hogy a háború ilyen, amikor nincs államhatalom, akkor az emberekből kijön az állat, az összes elfojtott aggresszió és kegyetlenek egymással, ez nem kultúrafüggő, belénk van programozva. Az összes háború ilyen volt, ilyen és ilyen is lesz.
Gyilkolás, erőszak, kinzás, halál.
Itt erről a fórumról is lehetne olyat találni, nem is egyet, aki ha nem féle a következményektől és lenne eszköze, simán megtenné ezt a másikkal.

Mac, szerintem a post teljesen rendben volt. Volt leiras mi van a videoban, ki volt irva oda, hogy 18+, a hulla akkor volt lathato, ha valaki szantszandekkal elinditotta a videot. A video nem indult magatol, a felhasznalo interakcioja volt szukseges. Szoval szerintem ezt most nem jol csinaltad, tulreagaltad a dolgot.

22-es csapdája.
De linkeltem nemrég első világháborús fotós cikket, bizony halottakkal...
Akkor az most kuka, vagy hadtörténelmi hulla jöhet, napjaink hullája nem?

Írd oda, előre hogy történelmi hullák vannak a képen, vagy takard ki :D Amúgy meg röhej, hogy valaki azért óbégat, hogy milyen undorító alak aki felrakta, miközben kiírta az illető előre, hogy 18+. Mintha valaki bemenne egy sztriptíz bárba aztán azért óbégatna, hogy micsoda erkölcstelen fertő amit odabent lát.

Mac, szerintem a post teljesen rendben volt. Volt leiras mi van a videoban, ki volt irva oda, hogy 18+, a hulla akkor volt lathato, ha valaki szantszandekkal elinditotta a videot. A video nem indult magatol, a felhasznalo interakcioja volt szukseges. Szoval szerintem ezt most nem jol csinaltad, tulreagaltad a dolgot.
Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.

Allegedly HD drone footage of Kurdish infantry being pounded by Turkish armor:

kapok egy linket egy másik fórumon, mint pld fenn.
Gondolom érdeklhet itt is valakit.
linkelem, de mint pld most nem nézem előtte végig.
lehet benne.

Ebben az esetben nem volt látható a kezdőlapon, viszont egy rakás esetben meg látszik.
Valami olyasmit kéne kitalálni, hogy ne ágyazódjanak be autómatikusan a videók.
Jól van ez így teljesen, korrektül volt beágyazva, megnyitotta, így járt. Máskor a gáztól meghalt kurd gyerekekkel én is így jártam, majd megszokja ő is. Vagy óvatosabb lesz és elolvassa a videó leírását ami látszik beágyazva is.
Valószínűleg egy puskagránáttal találták szegény lányt telibe, az tépte meg a ruháját és ezért látszik úgy, mintha húzták volna. De a ruha két irányba van felszaladva középről a feje és lába felé, illetve gyors lángtól ég le úgy a ruha mint a nadrágja egy részén.

• Tetszik
Reactions: karpatalja

Itt lehet látni a török cuccok egy részét a fronton:

• Tetszik
Reactions: antigonosz