Ezt csak azért írtam,hogy ha más aspektusból nézzük a dolgot akkor ott "állsz" pláne álltok, és pontosan tudod,hogy állnak odakint pl. egy téglafal mögött.Én nem várom meg míg berúgják és bedobnak egy gránátot. (sima mezei épületharcról beszélek semmi nindzsucu)
Èrdekes elemzés. Fogcsikorgatva, de elismeri, hogy az orosz "karcsú" taktika nagyrészt eredményes és érdemes lenne az US-nek is ennek fényében bizonyos következtetéseket levonni Afghanisztànnal és Irakkal kapcsolatban, ahol màr 17 éve bohóckodnak.
Soha ne mond,hogy soha.Akkor sem kezdesz el átlövöldözni a falon.
Teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak.Ha a szírek elzárják az utánpótlási útvonalat vége a dalnak.Márpedig ezzel tudják őket zsarolni és fogják is.Hát nem tudom,de szerintem visszasirják majd még ezt a lehetőséget.Csak ki lehetett volna később alkudni valami autonómiát,de ha nem az is jobb mint most lassan megdögleni.
Nem hiszem, hogy volt ilyen kérés.Nincs megállapodás. A szírek feltétele az volt,hogy miután bevonulnak Afrinba a kurdok tegyék le a fegyvert,ez teljesen abszurd kérés szerintem.
Ez en nekem nagyon nem bmp nek tunikTörök BMP kilövése Afrinban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..