[BIZTPOL] Szíriai helyzet

DV7KUPaW0AAxner.jpg
DV7KUPZX0AAkvqI.jpg
DV7KUPcWAAAu_tr.jpg
DV7KUPbW4AAEXUv.jpg

Ezt csak azért írtam,hogy ha más aspektusból nézzük a dolgot akkor ott "állsz" pláne álltok, és pontosan tudod,hogy állnak odakint pl. egy téglafal mögött.Én nem várom meg míg berúgják és bedobnak egy gránátot. (sima mezei épületharcról beszélek semmi nindzsucu :))

Akkor sem kezdesz el átlövöldözni a falon.

• Tetszik
Reactions: jani22
Èrdekes elemzés. Fogcsikorgatva, de elismeri, hogy az orosz "karcsú" taktika nagyrészt eredményes és érdemes lenne az US-nek is ennek fényében bizonyos következtetéseket levonni Afghanisztànnal és Irakkal kapcsolatban, ahol màr 17 éve bohóckodnak.

Kizártnak tartom, hogy ezt az USA ne kapja vissza valahogy.

Nincs megállapodás. A szírek feltétele az volt,hogy miután bevonulnak Afrinba a kurdok tegyék le a fegyvert,ez teljesen abszurd kérés szerintem.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Hát nem tudom,de szerintem visszasirják majd még ezt a lehetőséget.Csak ki lehetett volna később alkudni valami autonómiát,de ha nem az is jobb mint most lassan megdögleni.

Akkor sem kezdesz el átlövöldözni a falon.
Soha ne mond,hogy soha.
Tudom neked nem kéne ilyet mutatni lehet ismered is, én ezzel le is zárom mert egyébként se ide tartozik
Ilyen a valóság amikor nem kiképzőpályán gyűrik le a bábukat.
Külön kiemelném 3.50-től amikor simán belőnek a zárt ajtón...odaát remegő családtagok ide vagy oda.

• Tetszik
Reactions: rappali_
Hát nem tudom,de szerintem visszasirják majd még ezt a lehetőséget.Csak ki lehetett volna később alkudni valami autonómiát,de ha nem az is jobb mint most lassan megdögleni.
Teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak.Ha a szírek elzárják az utánpótlási útvonalat vége a dalnak.Márpedig ezzel tudják őket zsarolni és fogják is.

• Tetszik
Reactions: zeal
Nincs megállapodás. A szírek feltétele az volt,hogy miután bevonulnak Afrinba a kurdok tegyék le a fegyvert,ez teljesen abszurd kérés szerintem.
Nem hiszem, hogy volt ilyen kérés.
A harchoz kellenek az ott levő kurdok. Létszámban is, színvonalban is. A helyismeretükről nem beszélve.
Az SAA nehéz fegyverzetet és légvédelmet/légi támogatást tud adni. Nincs is ereje ahhoz, hogy a kurdok helyébe lépjen.

• Tetszik
Reactions: gioo
Ez a török légió járműve volt Afrinban.

• Tetszik
Török BMP kilövése Afrinban.

• Tetszik
Az uthalozat nagyon a torokoknek kedvez. Ezert is irtam tegnapelott hogy hamarosan beindulnak... Ezen a terkepen is jol latszik. A hegyek bar nagyok afrinba a kiterjedese kicsi a hathatos vedelemre hosszutavon ha bukik az uthalozat.

• Tetszik
Reactions: antigonosz