Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ezt csak azért írtam,hogy ha más aspektusból nézzük a dolgot akkor ott "állsz" pláne álltok, és pontosan tudod,hogy állnak odakint pl. egy téglafal mögött.Én nem várom meg míg berúgják és bedobnak egy gránátot. (sima mezei épületharcról beszélek semmi nindzsucu)
Èrdekes elemzés. Fogcsikorgatva, de elismeri, hogy az orosz "karcsú" taktika nagyrészt eredményes és érdemes lenne az US-nek is ennek fényében bizonyos következtetéseket levonni Afghanisztànnal és Irakkal kapcsolatban, ahol màr 17 éve bohóckodnak.
Soha ne mond,hogy soha.Akkor sem kezdesz el átlövöldözni a falon.
Teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak.Ha a szírek elzárják az utánpótlási útvonalat vége a dalnak.Márpedig ezzel tudják őket zsarolni és fogják is.Hát nem tudom,de szerintem visszasirják majd még ezt a lehetőséget.Csak ki lehetett volna később alkudni valami autonómiát,de ha nem az is jobb mint most lassan megdögleni.
Nem hiszem, hogy volt ilyen kérés.Nincs megállapodás. A szírek feltétele az volt,hogy miután bevonulnak Afrinba a kurdok tegyék le a fegyvert,ez teljesen abszurd kérés szerintem.
Ez en nekem nagyon nem bmp nek tunikTörök BMP kilövése Afrinban.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..