Állítólag küszöbön a szír/kurd megállapodás Afrinról! Ha igaz és aláírják megy az SAA. Afrinba!
Állítólag küszöbön a szír/kurd megállapodás Afrinról! Ha igaz és aláírják megy az SAA. Afrinba!
a törökök mik? békehadtestTerrorista és illegális(megszállók)katonai támaszpontok Szíriában
![]()

ahogy most ők csinálnak ellenőrző posztokat Idleb-ben a szirek majd Afrinban fognak...Merőben új felállás lesz a törököknek is.
Ez a térkép a koalíciós erőket(zászló) és a terroristákat(zöld) jelöli. A törökök részei az ún. deeszkalációs csoportnak. Az afrini török támadás egy másik téma.a törökök mik? békehadtest![]()
Igen.5,45x39 lesz az az 5,65![]()
, de a tapasztalatok alapján a 7,62x39 lőszer átütő ereje az jóval nagyobb. Az őrségnél gondolom nem a tégla, vasbeton fal számít, hanem egy a kapun betörni szándékozó autó vagy tehergépjármű egy AK-47 -el jobban szétlőhető, főleg ha utólagosan némileg kazánlemezzel páncéloztak rajta, mint egy AK-74M gépkarabéllyal. Persze ott vannak a 7,62mm -es és a 12,7mm -es géppuskák is járőr és telepített verzióban, de több katonai rendész össztüze hatásosabb, főleg ilyen átütő erejű lőszerrel. Nekem ez a meglátásom az általad vázoltakon túl.

Jó,de egy Izraeli zászló akkor is hiányzik!Ez a térkép a koalíciós erőket(zászló) és a terroristákat(zöld) jelöli. A törökök részei az ún. deeszkalációs csoportnak. Az afrini török támadás egy másik téma.

Ha előtte üdvözölt egy fél tárral(7.62), akkor érdekes a neve, stb... ?
Ez volt az elözmény!
Ugye érezted már, hogy sok lesz a trollkodásból, muszáj valamit bedobni. Szégyelld magadat!Moszkva szerint öt orosz civil, -nem zsoldos - halhatott meg Szíriában ...
https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5115271,00.html
Szerintem egy ilyen eszmecserénél nem az elméletileg elérhető maximumot vesszük figyelembe hanem ami az átlag paraszthoz is eljut a harcmezőn.Azért is vicces ez az 7,62-es AK nagy átütés mániátok mert a modern 5,56-os meg 5,45-ös volfram-karbidos lőszerek nagyobb átütőerővel rendelkeznek mint a 7,62-es acélmagvas páncéltörő lőszer,a normál acélmagvasnál meg főleg.
na és mi van ha te vagy a szobábanNem de őt nem érdekli,hogyha átlő a falon akkor veled együtt eltalál egy fél családot...
Mert ez a baj ezzel a falon átlövök dologgal:
nem tudod,hogy kit lősz még agyon az ellenségen kívül.

Szerintem egy ilyen eszmecserénél nem az elméletileg elérhető maximumot vesszük figyelembe hanem ami az átlag paraszthoz is eljut a harcmezőn.
Igy ok. az tényleg egy baromság. De szerintem már össze vissza keverik/jük a dolgot.Arról beszéltek,hogy az SF AK- visz magával a nagy átütőerő miatt holott az SF kis átütőerejű open tip match lőszereket használ pont azért,hogyha eltalálnak valakit akkor benne maradjon a lövedék.
Ezt csak azért írtam,hogy ha más aspektusból nézzük a dolgot akkor ott "állsz" pláne álltok, és pontosan tudod,hogy állnak odakint pl. egy téglafal mögött.Én nem várom meg míg berúgják és bedobnak egy gránátot. (sima mezei épületharcról beszélek semmi nindzsucu
)A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..