[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ez egyértelmű,hogy távolság függő.Lassan már azt se tudom,honnan indult az egész :)
Azt hiszem arra ment ki a dolog,hogy azonos paraméterek mellett nem mindegy mivel találnak el valakit plate-en. Nem azért mert átüti hanem,hogy mennyire viseli meg az embert ami befolyásolja a további harcképességet, ne adja isten további találat/ok bekapását.

Bármekkora távolságról is találjon el max csak ideiglenesen esik kibaz ember a harcból.Bordatörést sem nagyon okozna egy találat.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gioo
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ezt azért nem tartom valószínűleg mert kb. a felét vették át.Ha most ott keménykednének akkor oda az egész megállapodás.
DWuBu-tW0AA7dsA.jpg

Tegnap este 6-kor a teljes ellenőrzést átadták, nem tudom honnan ez a térkép, de lehet, hogy nem frissitették.

Ez azért hosszabb folyamat, nem gombnyomásra működik egyszerre.
Ezt megértem, de ha este 6-kor kiad egy közleményt a "YPG official statement", hogy YPG és YPJ utolsó egysége is elhagyta Aleppo-t és csatlakozott az Afirnban lévő csapatokhoz, az nem arra utal, hogy a folyamat közben vagyunk.

Ezt megértem, de ha este 6-kor kiad egy közleményt a "YPG official statement", hogy YPG és YPJ utolsó egysége is elhagyta Aleppo-t és csatlakozott az Afirnban lévő csapatokhoz, az nem arra utal, hogy a folyamat közben vagyunk.
Abszolút lehetséges amit írsz,a hírekbe itt 2.3napig általában sok a katyvasz.Attól függetlenül remélem nem igaz mert az nagy baklövés lenne (mármint a letartóztatgatások).
Legyünk őszinték tudjuk kiknek kedveznek az ilyen hírek.

egyenlőre folyamatos a török előrenyomulás