A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

img_7581.jpg

Napszemüveg télen nyáron...
Ahogy nézem az kb grúz írás.

img_7581.jpg

Napszemüveg télen nyáron...
Ahogy nézem az kb grúz írás.
Németország Hohenfels, grúzokkal és amerikai tengerészgyalogosokkal közös kiképzés. A hely a német hegyekben van jelen esetben a napszemüveg a hóvakságot hivatott megakadályozni.
Egyébként mióta a vaklőszerből származó kivágódó égésterméktől úgy begyulladt a szemem hogy 1 hétig nem láttam az egyikre. Mindig van rajtam szemüveg ( 3 színű cserélhető lencsés ballisztikus lövész szemüveg).

Németország Hohenfels, grúzokkal és amerikai tengerészgyalogosokkal közös kiképzés. A hely a német hegyekben van jelen esetben a napszemüveg a hóvakságot hivatott megakadályozni.
Egyébként mióta a vaklőszerből származó kivágódó égésterméktől úgy begyulladt a szemem hogy 1 hétig nem láttam az egyikre. Mindig van rajtam szemüveg ( 3 színű cserélhető lencsés ballisztikus lövész szemüveg).
Az már elavult, a szivárványszín a menő. :)

Lelombozlak.A bért velünk nyomták le.10enpáréve 2800-3000eurot kerestem D.ben.Most nem érdemes kimennem,mert nem keresek annyival többet,hogy megérje.Harmadával simán kissebbek a bérek.De inkább felére estek
Most jön a következő fokozat. 1400 euró meg 1000 alá fognak menni. Ne hidd hogy itt megállnak.

Szerintem meg ez a kapzsiság, fösvénység előbb fog robbanást okozni: http://fuhu.hu/magyarorszagon-melyul-szakadek-gazdagok-es-szegenyek-kozott/ Nem lebecsülve a migránsokban rejlő veszélyeket sem!
Dehogy lesz. Azt hiszed az embereket érdekli a másik sorsa ? Nagy ívben tesznek rá.
A magyar vízfejben több mint 2 millió, agglomerációval 3 millió lakik. A soroksárin már reggel 7kor dugó van. Mindenki kocsikázik, ami a csövön kifér.
Szerinted ez az elszegényedés jele ? 8-10 éve még reggel 7-8-kor simán lehetett közlekedni, , most nem tudok olyan korán reggel elindulni, hogy ne álljon be a trafik dzsem.