Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Melyik kukkerbe kell nézni a kettő közül. Kár volt így tönkre tenni azt a fegyvert.Próbálj célratartani na az a kihívás.Nehéz.
Az egyik kukker az lézerpöttyös irányzék a másik pedig egy 3x nagyítású távcső amit közeli célokra való tüzeléskor ki lehet hajtani oldalra, hogy tudj kapáslövést leadni.Melyik kukkerbe kell nézni a kettő közül. Kár volt így tönkre tenni azt a fegyvert.
Németország Hohenfels, grúzokkal és amerikai tengerészgyalogosokkal közös kiképzés. A hely a német hegyekben van jelen esetben a napszemüveg a hóvakságot hivatott megakadályozni.
Napszemüveg télen nyáron...
Ahogy nézem az kb grúz írás.
El se tudom képzelni hogy voltam képes lőni ezek nélkül egykor...Az egyik kukker az lézerpöttyös irányzék a másik pedig egy 3x nagyítású távcső amit közeli célokra való tüzeléskor ki lehet hajtani oldalra, hogy tudj kapáslövést leadni.
Az már elavult, a szivárványszín a menő.Németország Hohenfels, grúzokkal és amerikai tengerészgyalogosokkal közös kiképzés. A hely a német hegyekben van jelen esetben a napszemüveg a hóvakságot hivatott megakadályozni.
Egyébként mióta a vaklőszerből származó kivágódó égésterméktől úgy begyulladt a szemem hogy 1 hétig nem láttam az egyikre. Mindig van rajtam szemüveg ( 3 színű cserélhető lencsés ballisztikus lövész szemüveg).
Most jön a következő fokozat. 1400 euró meg 1000 alá fognak menni. Ne hidd hogy itt megállnak.Lelombozlak.A bért velünk nyomták le.10enpáréve 2800-3000eurot kerestem D.ben.Most nem érdemes kimennem,mert nem keresek annyival többet,hogy megérje.Harmadával simán kissebbek a bérek.De inkább felére estek
Én is ezek nélkül lőttem eddig 95% ban. Nagyon durva a különbség.El se tudom képzelni hogy voltam képes lőni ezek nélkül egykor...
Védőszemüveg vagy napszemüveg? Azért éjjel elég röhejes volna a napszemcsi.Igazából jobb jelyen kötelező a szemüveg viselés minden harcászati foglalkozáson napszakra és évszakra való tekintet nélkül.
Azt elhiszem, amúgy mennyivel lett így pontosabb a magyar hadiipar e csúcsterméke?Én is ezek nélkül lőttem eddig 95% ban. Nagyon durva a különbség.
Dehogy lesz. Azt hiszed az embereket érdekli a másik sorsa ? Nagy ívben tesznek rá.Szerintem meg ez a kapzsiság, fösvénység előbb fog robbanást okozni: http://fuhu.hu/magyarorszagon-melyul-szakadek-gazdagok-es-szegenyek-kozott/ Nem lebecsülve a migránsokban rejlő veszélyeket sem!
Azt elhiszem, amúgy mennyivel lett így pontosabb a magyar hadiipar e csúcsterméke?
Mert már így is a lehető legpontosabb volt. Viccet félretéve akkor nem ér semmit az a sok csallang rajt.Pontosabb semmivel.
Mert már így is a lehető legpontosabb volt. Viccet félretéve akkor nem ér semmit az a sok csallang rajt.
A célzásra értettem.De csak a pontosságot a nem befolyásolja a red dot vagy az optika.
A célzásra értettem.
A fegyver nem lesz pontossabb,de a célzás gyorsabb és pontossabb.A célzásra értettem.