Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 187
13 456
113
Mac, tudsz valamit PAL-ról? Azt hiszem neki is letelt a büntije. Hülye stílusa volt, de kár lenne érte, ha nem jönne vissza úgy, hogy moderálná magát!!!!!
???
Nem is tudom. Kicsit sok a meló a gyíkemberhivatalban mostanság.
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Mac, remélem nem csak engem figyelmeztettél, hanem Molni-t is!! Ha nem így lenne, akkor én is azt mondanám, mint itt korábban mások, hogy a moderátorok kettős mércével mérnek. Szerintem fele annyira sem voltam durva vele szemben, mint amit Ő szokott másoknak írkálni. Légyszíves nyugtass meg...De, persze törvény és szabályzat tisztelő emberként ígérem visszafogom magam, de akkor Ő is tegye ugyanezt meg. No nem velem, hanem elsősorban mindenki mással, akikkel korábban minősíthetetlen stílusban kommunikált. Köszi előre is!!!!!!!!!
 
M

molnibalage

Guest
Mac, remélem nem csak engem figyelmeztettél, hanem Molni-t is!! Ha nem így lenne, akkor én is azt mondanám, mint itt korábban mások, hogy a moderátorok kettős mércével mérnek. Szerintem fele annyira sem voltam durva vele szemben, mint amit Ő szokott másoknak írkálni. Légyszíves nyugtass meg...De, persze törvény és szabályzat tisztelő emberként ígérem visszafogom magam, de akkor Ő is tegye ugyanezt meg. No nem velem, hanem elsősorban mindenki mással, akikkel korábban minősíthetetlen stílusban kommunikált. Köszi előre is!!!!!!!!!
Na, akkor tisztázzuk. Szándékosan nem reagáltam ma az összes kommentebe, mert mindegyikben sikerült vastagon személyeskedned. Persze ez neked nem tűnt fel. Nincs itt semmiféle kettős mérce, még olcsón megúsztad. Minősíthetetlen stílus? Aha. No lássuk csak...

No, azért néhány dolgot illene tisztázni, mielőtt még az egész máshogy kerül el a fejekben...

Kezdjük sorban, idézések Tőled, szpg9:

- "Le..rom, kivel mit beszélgettél és mikor..."
- "Én csak egy 51 éves szarfaszú mérnök vagyok
- "Nem irigylem a barátnődet, de val.szeg, melletted csak egy szubalkat maradhat meg. Nem hiszem, hogy ez off lett volna...
- "Egyébként, hogy partiban legyünk, milyen végzettséged van, min dolgozol és hány éves szakmai tapasztalatod van.
- "Talán tudnék még 200 sort is írni magamról, de ha te írsz magadról 5 sort, azzal is kieggyezem..
- "mondjad már, civilben, mivlyen programmal foglalkoztaál felelős tervezőként
- "A 32 évedet tartom kevésnek. Az azért szakmai tapasztalatnak,elég vékonyka, kb. 6-8 év...
- "Egyébiránt (másoktól eltérően) nem vagyok nagyképű, de még nem találkoztam olyan harmincas tervellenőrrel, akit a saját szakterületemen olyat tudott volna kérdezni,tőlem, komolyan, megrendelői egyeztetésen, amit a a részemről ne követett volna alázás" - majd erre: "Az alázással az a gond, hogy egy lehengerő/lealázó stílussal el lehet fedni az érvrendszer gyengeségeit, illetve meg lehet akadályozni egy értelmes kommunikációt, mivel bunkó stílusra az ember nem szívesen reagál."
- "Azt írod, volt kb. 250 projekted, 5-8 év gyakorlatra. Az igen fasza, mert, ha utána számolok, egy projektre jutott 1,5-2 hét. Ezek igen komoly projektek lehettek."
- "Nagyot néznél, ha tudnád ki vagyok, persze ez nem célom, mert én az elmúlt 25 évemet folyamatosan a szakmai élvonalban töltöttem el"
- "Figyu, mit tudsz te első kézből Csernobilról... ??? Szerintem semmit..."
- "Napi 400 dollárt kerestem.."
- "mikor lovéról keztél írni, azzal akartad alátámasztani, hgy értesz valamihez"
- "szócikk vagyok a Kortárs magyar éltrajzi lexikonba.."
- "Lehet, hogy b(egy friss diplomáva) vakok között te vagy a félszemű, de vez még nem a szakma csúcsa."
- "Egy diploma csak belépó, de nem egy szakmai végpont, és ha valaki erre felvág, azt igazándiból nem tartom igazi mérnöknek, mert azt sem tudja, mit nem tud..."
- "Én országos szinten óriási problémának látom azt, ha valakinek van egy kis hatalma, akkor az már gőgös iz."
- "Ezért, bár igen bosszant MOLNI hülye stílusa, nagyon nem érdekel, bár úgy látom ha megöregszik, akkor se lesz az belőle, mint belőlem...."
- "Az egy nagyon szar dolog, ha csak erre vagy képes. Elárulok egy titkot, ennél sokkal több mindent már mások felismertek..."
- "Ez sajnos azt mutatja, olyan buta vagy, mint a föld. Szállj magadba aztán rájössz, hogy elég h..lye vagy mindahhoz, amiben kommentelsz, ha ezt leírtad..."
Milyen jó, hogy csak idézni kell.
Ezek után lássuk, hogy mi is a mérnöki etikett, szintén szpg tolmácsolásában:
- Magad meg bezárod a nárcisztikus kalitkádba, igen zavar egy mérnökhöz méltatlan, etikátlan stílusod...Mert az alpári hangvételeddel, amit a moderátorok sajnos engednek, magát a mérnökséget járatod le, de kurvára. Emberként semmire sem becsüllek a kommentjeid hangvétele miatt, legyél akárki is...Ezt kérlek jól és egy életre jegyezd meg....
- De azért a modora az hagy kívánni valót. Ez méltatlan egy mérnökhöz. Én megtanultam, sőt otthonról hoztam
- Molni-t a stílusa miatt kb. egy hét alatt páros lábbal rúgták volna ki onnan és ezt én így is tartottam és tartom rendjén
- Nem szeretném, hogy repülj a fórumról, hanem csak azt, hogy moderáld magad!!!!
- olvasva a történéseket, nem is értettem meg soha, mi váltja ki azt az eszeveszett dühös alpáriságot, amit pld. DUDI-val szemben megengedtél. Úgy gondolom, Ő is, illetve bárki más, megérdemelné az emberi hangvételt és tiszteletet. Ha Te sem adsz másnak tiszteletet, miért várnád el azt, hogy viszont ne anyázzon senki????

Majd a további intelmek:

- "Annak nem látom értelmét, hogy „egyesek” folyamatosan negatívan minősítgetnek bárkit, aki nem borul le a „nagyságuk” előtt. Ezeknek – köztük neked – azt ajánlom, hogy sürgősen szokj le itt az erről a fajta tevékenységedről, vagy ha nem teszed, akkor ott, ahol dolgozol, a főnököddel és a munkatársaiddal (de ajánlhatnám a magánéleti ismerőseidet is!!!) ugyanúgy „bánj el”, mint velünk. Hidd el, gyorsan meg lenne az „eredménye”. Ha én lennék a főnököd, akkor úgy repülnél, hogy a lábad se érné a földet! Úgyhogy, ha velük nem mersz ilyen hangnemben „kommunikálni”, akkor itt se tedd, mert egy Pestre származott vidéki bunkó megalázó címkéire azt hiszem, sokan nem vagyunk itt semmilyen formában sem kíváncsiak!"

- "Molni anyázott, Te azzal jöttél, mennyit keresel.. (egy szóval nem írtam, hogy mennyit keresek, hanem írtam egy számot. Egyedül Te írtál keresetről...) Szerinted ezeknek valami köze van a természettudományokhoz, uram bocsá a humán tudományokhoz, vagy akár a profi szakmai témához??? Mert szerintem semmi köze nincsen egyiknek se ahhoz, amit hiányolsz...... Az pedig a Te szerencséd, hogy 50 felett még nem találkoztál értékelhető szakemberekkel... Írtam, vakok között a félszemű a király... "

És akkor elérkeztünk a kiváltó okokhoz - de emlékezzünk az előzményekre:

"Sose született volna meg, ha Molni és OXI tegnap nem lett volna olyan bunkó...De maradjunk inkább az egzaktabb dolgoknál, de a folyamatos személyes sérelmeken túlemelkedni egyre nehezebb... Főleg, ha drusztrált, no name emberek próbálnak erőből helyre tenni... Nagyon besértődtem, úgyhogy a kitiltásomig harcolni fogok a kiváltó személyek "baromságai" ellen, pedig ez a meddő időtöltés pénzügyileg nem éri meg nekem."

Majd erre érkezik nekem címezve ez a kérdés:
Itt már játszottad a mártírt, a fentiek ellenére...

"...Bocsi, csak az érdekelne, hogy miért vagy itt, ezen az oldalon? Összefolalva, amit tudok rólad, külföldön élsz, ott is dolgozol és igen jól keresel... Mégis, miért vagy itt??? Van egy jó ismerósöm, ő is évekig dolgozott -építész mérnökként- Ausztriában. Igen jól keresett, de 10 év után hazajött. Mikor megkérdeztem tőle miért, azt felelte azért, mert hiába volt a pénz, vele egy bécsi lány nem ismerkedett. Ő ott mindig kivúlálló maradt. Hazajött, itt dolgozik töredék pénzért ést azt mondja, elégedett, mert lett családja, gyereke... Kíváncsi lennék az indíttatásodra, mégis, Miért ittt????.."
Ez meg a legvicessebb rész attól, aki húzta itt az ívet, hogy ő mennyi pénzt keres és mekkora ember ő. Érdekes módos a saját kommentedben levő ordító ellentét sem tűnt fel. Magadnak miért nem tetted fel ugyanezt a kérdést?

Ámen ozy.
Igen, ezt vedd úgy, hogy a fejedre olvasok - a saját mondataidat. Ebben semmi nincs, ami a korodnak szól, vagy bármi másnak. Ezeket Te írtad - nekünk. Lett volna lehetőséged megmutatni, hogy lehetnél más, mint a bunkó Molni meg OXI, de nem tetted.
Reggel óta vártam a titkárnő által legépelt szöveget, merthogy neki az is van, akkora ember ő.
Nem érzed a ketIdézettősséget a mondanivalódban? Számonkérsz valamit, ami ezek szerint neked sincs meg, de ez másokkal szemben hivatkozási alap. Valami végtelenül magas parnasszusból hinted felénk az igét az emberi kommunikációról, szakmaiságról, mérnöki attitűdről, miközben amiket írtál teljesen mást mutat. Ne haragudj, de ez hiányzik. Te folyamatosan kiosztod az embereket, majd bemenekülsz a közhelyes "normatíva gyűjteményed" mögé. A beszélgetést leszállítottad a bulvár szintjére - lásd fent. Persze, nem szabad semmi konkrétumot írni, mert kiderül, hogy ki vagyok - meg a titoktartás. Na igen, a titoktartás jótékony leple ismét előkerül. Senki nem kért Tőled a munkádat érintő "érzékeny" adatot, vagy bármi mást, de ezt az már az első adandó alkalommal el kellett lőni. Szerintem mindhárman írtunk alá titoktartásit, ellenben Molni sem bújik ez mögé, ahogy én sem.
Kb.
Végül a suta tanulság, hogyan is értelmezzük az egészet:
".. sajátos "mérnök-továbbképzőnek" felfogva"
Köszönöm, de inkább nem.
Dettó.
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Na, akkor tisztázzuk. Szándékosan nem reagáltam ma az összes kommentebe, mert mindegyikben sikerült vastagon személyeskedned. Persze ez neked nem tűnt fel. Nincs itt semmiféle kettős mérce, még olcsón megúsztad. Minősíthetetlen stílus? Aha. No lássuk csak...

Nem értem, hogy mit úsztam meg olcsón? Talán a legutóbbi parkolási büntimet Pesten? Azt nem, eléggé levettek... (Volt parkolócetlim, azt elküldtem a cégnek egy levél kíséretében, aztán 5 év után kaptam egy 70 eFt körüli ítéletet a bíróságtól. Persze már nem volt meg semmilyen papírom..) Úgy gondolod, ha kitiltanának innen végleg, felakasztanám magamat? Szerintem nem..

Milyen jó, hogy csak idézni kell.

Itt már játszottad a mártírt, a fentiek ellenére...

Nem mártírkodom, és két napja tőlem te annak a stílusnak a felét kaptad, amit korábban nekem és másoknak is kiosztottál. Igazából úgy látom, hogy neked a vita az életelemed, elég öncélúan. Azt látom, amit a legtöbb topicban művelsz, az színtiszta szofizmus. Nem az érdekel, hogy másnakk mi a véleménye, és megtudsz-e esetleg valami infót mástól vagy csak megérzed egy másik ember mentalitását, nem téged az éltet, hogy vitatkozz és a vitában tiéd legyen az utolsó szó. Emiatt hatásosan tudsz topicot rombolni, ha tetszik úgy, akkor trollkodni, pld. a II. VH. topic jut az eszembe, ahol igen erőszakosan toltad a saját véleményed addig, mindenki elfáradt melletted. Te győztél, csak az egésznek nem volt semmi értelme. Hogy értsd mit mondok, annak az álláspontnak sem, amit képviseltél... De ha visszaolvasod, nem volt oly régen, rájösszz, hogy ezt ott akkor neked sokan megmondták. Sajnáltam az ott kialakuló vita elhalását, mert érdekesen indult..


Ez meg a legvicessebb rész attól, aki húzta itt az ívet, hogy ő mennyi pénzt keres és mekkora ember ő. Érdekes módos a saját kommentedben levő ordító ellentét sem tűnt fel. Magadnak miért nem tetted fel ugyanezt a kérdést?


Ha az volt a kérdésed, hogy miért vagyok itt, azt leírom. Szerintem már régebben megtettem, akkor is őszintén, de most még őszintébb leszek. (De ha én ennyire őszinte vagyok, akkor Te is válaszold meg ugyanezt a kérdést. Elég sok munkám van, persze az időmet én osztom be. De általában emiatt kb. 10-12 emberrrel tartok fenn civil kapcsolatot. Ebben a két gyerekem és a barátnőm is benne van. Hát igen ezen a területen elég szűk a világom. Valamit-valamiért.. De ha soha sem fogod elismerni, akkoris én a szakmára, a mérnöki munkámra nagyon sok tétet tettem fel. És ez lemondásokkal jár, de vállalom a siker íze miatt. Mert annak ellenére, hogy itt bohóckodunk egymással azért abból is kijut. (pld.: itthoni ember lévén már 3 országba terveztem, ahol honosították a terveim. Sorolom, Ukrajna, Szerbia, Szlovákia. Nekem ez is valami, tudok legalább a saját szemétdombomon valamire büszke lenni. Húsvétig nem is lesz egyetlen szabadnapom. Itt lép be az indíttatásom, beszélni, kommunkálni ismeretlenül olyanokkal, akiknek van valamilyen gondolata azokról a dolgokról, amik engen is komolyan, vagy szegről-végről foglalkoztatnak. Igen, egy nagyobb emberi (személyes) merítési közösséget (annak a hiányát) próbálom pótolni egy virtuális közösséggel. Én ezt fel merem vállalni és úgy érzem ebben semmi szégyen nincsen. De azt is gondolom, hogyha a legtöbb ember aki itt van fele annyira lenne őszinte, mint én veletek, akkor magasabb szinten társalognánk, mert



Reggel óta vártam a titkárnő által legépelt szöveget, merthogy neki az is van, akkora ember ő.

Nem értem mi a bajod azzal, ha az ember 2-3 embert alkalmaz 25 éve. Ha visszaolvasnád a dolgokat rájönnél, hogy most nincsen titkárnőm, hanem gépírőnőm. OXI-nak vagy valaki másnak írtam is arról, milyen kapcsolatban vagyok vele.. Sajnos nem az volt a legfontosabb, hogy a Te igényeidet kielégítsem... Egyébként 14 éven keresztül volt asszisztensem, a feleségem. De mióta elváltunk, lassan 12 éve, ez a poszt betöltetlen. De ha a nagyobbik fiam 2 év múlva végez a BME-én, ha akar, nagyon szívesen dolgozhat velem, mert át akarom adni családon belül a praxist. Ez is egyik életcélom, ami vagy sikerül vagy nem. Egyébiránt, aki úgymond a gépírónőm, ez en a helyen is nagy tisztelettel beszélek róla is, mert megérdemli. Egyébként minden olyan szövegemet, ami egy A/4-es oldalnál hosszabb Ő gépel. Még a magán hivatalos leveleimet, sőt, amikor elváltam a szerelmes leveleimet is. Nincsen sok titkom előtte...


UI.: Nem tudom ki írogatta, de a titoktartást folyó ügyekben mindig komolyan kell venni. mint korábban írtam, egyszer, még a múlt évezredben voltam tud. főmunkatárs a MOL-nál, úgy öt évig. Mivel pikkelt rám a főnököm, rám akarta bizonyítani a kiszivárogtatást, csak nem tudta. bírósággal, stb. fenyegetett. El is jöttem... De megtanultam, senki sem énekelheti ki a szádból a sajtot. A folyó ügyekről csak név és más azonosító alapján lehet írni. Én erre azért ügyelek, mert az egzisztenciám függ ttól, hogy ezt megteszem vagy sem. Egyébiránt ezen a lapon sem Tőled, sem OXI-tól, sem KRISS-től, vagy DUDI-tól, de mástól sem olvastam olyan hírt, ami arra utált volna, hogy olyan dolgokat szellőztetnek itt meg, amit valójában nem szabadna megtenni. De ha nagyon érdekel ki vagyok, megadom a nevem és a címem és ha eljössz személyesen folytatjuk. Persze ez csak vicc volt, de annyi segítséget adok neked ennek a megfejtésében, hogy ezt egyszer már, korábbi szpg9 koromban megtettem...
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Nyitottam egy geotermikus topicot, de azt hiszem rossz téma alatt, át tudnátok pakolni olyan helyre ahová logikailag jobban illik.


Mac, eltűnt a fél órája nyitott geotermikus energia topiv. Nem azt kértem, hogy az egészet töröljétek, hanem azt, hogy pakoljátok oda, ahová jobban illik. Most hol van ez a topic, mert én sem találom...
 

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
....Picit unalmas már ez az oroszozás.....lehetne esetleg nyitni egy I Hate the ..jidó...sájga...hollandus....amejika ojdalt..??:D:D.Jaj kimondtam

Ti osszátok fel a világot oroszokra és nem oroszokra. Még a vörös Kína is a nyugattal egy kosárba kerül ha úgy hozza az érdeketek egy hozzászólásban.

Egyébként meg fun fact HTKA olvasóknak: a Nyugat-Európa biztpol topic hozzászólásainak 100%-a negatív töltetű.

Ezek után sírni a kettős mércén nevetséges.
 

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 845
9 665
113
Ti osszátok fel a világot oroszokra és nem oroszokra. Még a vörös Kína is a nyugattal egy kosárba kerül ha úgy hozza az érdeketek egy hozzászólásban.

Egyébként meg fun fact HTKA olvasóknak: a Nyugat-Európa biztpol topic hozzászólásainak 100%-a negatív töltetű.

Ezek után sírni a kettős mércén nevetséges.

A lehetőséged megvan. hogy cáfold a negatív töltetű hozzászólásokat. Például azt is cáfolhatnád, hogy a holland külügyminiszter hazudozik.....
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

panoz

Well-Known Member
2011. szeptember 3.
1 464
142
63
A lehetőséged megvan. hogy cáfold a negatív töltetű hozzászólásokat. Például azt is cáfolhatnád, hogy a holland külügyminiszter hazudozik.....
Hazudott, lemondott. Tisztul a rendszer.
Putyin a világpusztító CGI csodafegyverei után amin mindenki röhög, miért nincs már nyugdíjazva?
Lenne egy releváns belpol téma is, de moderálom magam. Ugye te is voltál szavazni 2016 október 2-án? Azóta is azon röhögök :D
 

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 845
9 665
113
Ilyen arcpirító hazugság után nem nagyon volt választása a külügyminiszetereteknek.

Azt, hogy Putyin hazudott-e a csodafegyvereket illetően, én nem szeretném megtudni. Remélem, sosem fog fény derülni a képességeikre.
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 187
13 456
113
Mac, eltűnt a fél órája nyitott geotermikus energia topiv. Nem azt kértem, hogy az egészet töröljétek, hanem azt, hogy pakoljátok oda, ahová jobban illik. Most hol van ez a topic, mert én sem találom...
hozzá se nyúltam a geoterm topikodhoz
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
16 933
53 498
113
Szpg9-Molni,csak én nem értem,hogy miről is vitáztok?
Okos enged,mondom mindkettőtöknek,tudom,2 elemivel nem illik beledumálni a mérnökök dolgába,de mi értelme van ennyire a végletekbe menően bizonygatni,hogy ki a mérnökebb?
Ha nem küldtök egymásnak nőnapra virágot,attól még pont el lehet kerülni az egymásba bonyolódást,ill ott privát üzenet opció is erre,engem nagyon lehangol,elszomorít,hogy ilyen semmiségen egymásba tudtok szállni,főleg nyilvánosan csesztetni a másikat,több türelem,vagy simán ne válaszoljatok egymásnak azt kész,rázzatok kezet,vagy nyomjátok privátban.
Bírlak mindkettőtöket,mindketten értékes emberek vagytok,úgy éreztem ezt most le kellett írnom.
Peace.:)
 

LMzek

Well-Known Member
2017. szeptember 18.
610
523
93
Szpg9-Molni,csak én nem értem,hogy miről is vitáztok?
Okos enged,mondom mindkettőtöknek,tudom,2 elemivel nem illik beledumálni a mérnökök dolgába,de mi értelme van ennyire a végletekbe menően bizonygatni,hogy ki a mérnökebb?
Ha nem küldtök egymásnak nőnapra virágot,attól még pont el lehet kerülni az egymásba bonyolódást,ill ott privát üzenet opció is erre,engem nagyon lehangol,elszomorít,hogy ilyen semmiségen egymásba tudtok szállni,főleg nyilvánosan csesztetni a másikat,több türelem,vagy simán ne válaszoljatok egymásnak azt kész,rázzatok kezet,vagy nyomjátok privátban.
Bírlak mindkettőtöket,mindketten értékes emberek vagytok,úgy éreztem ezt most le kellett írnom.
Peace.:)


Szerintem is: Béka(e ;) )
 
  • Tetszik
Reactions: szpg9

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Hát..., Mackensen, gondolom ugyis le leszel nacizva egy ideig, de valahogy el kell ismerni azt is, ha jo munkat vegzel. Tessek egy plecsni. :)
150px-Iron_Cross_-_2nd_Class.jpg

(Nem birtam kihagyni. Elnezest. :D)
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and LMzek
Status
Not open for further replies.