Most folyik a 2018M mintájú nehezen azonosítható pozíciójú egyéni fegyverek és a hozzávaló lőszerek beszerzési folyamata (a népi szlengben csak csúzlinak és kavicsnak hívják, de az nem hangzik elég hivatalosan).Bakker,megint lemaradtam 36 oldallal,vettünk valamit amivel lőni lehet?![]()
Most folyik a 2018M mintájú nehezen azonosítható pozíciójú egyéni fegyverek és a hozzávaló lőszerek beszerzési folyamata (a népi szlengben csak csúzlinak és kavicsnak hívják, de az nem hangzik elég hivatalosan).

Most folyik a 2018M mintájú nehezen azonosítható pozíciójú egyéni fegyverek és a hozzávaló lőszerek beszerzési folyamata (a népi szlengben csak csúzlinak és kavicsnak hívják, de az nem hangzik elég hivatalosan).
Fenekező gömbólom a horgászboltból/öreg horgászládájából, , de kijelentem, élő célpontra sohase lőttem vele.

M4-gyel gondolom, csúzlikkal általában rájuk lőnek.Pacifista! Ki vele a fórumból!!!!
És a többi sráccal a vitákat hogy rendezted le? Szkander, boksz, illegal MMA?![]()
Honvédelmi K&F előadás a Stefánián, április 12-én (egyébként hova tűnt a Rendezvények fórum?):
Igen, arra.

Én ezt vagy viccnek, vagy elírásnak néztem. Már hogy lehetne az kérdés, hogy van-e a haditechnikai kutatás-fejlesztésnek jövője? Mi az alternatíva? Minden jó és tökéletes ma már, meg kell ezekkel állni, esetleg várni kell valaki másra, míg az eredményei nem pottyannak az ülünkbe, vagy mi?Egyébként kiváncsi volnék a végkövetkeztetésre.
lehet, hogy nincs értelme a további kutatások és a fejlesztéseknek?
Lehet, hogy most, pont itt, pont ekkor, érdemes mindennel leállni?

??Ez inkabb politikai beszerzes volt egy nagybetus figyelmeztetes a titkosoknak.
Önállóan nincs.Egyébként kiváncsi volnék a végkövetkeztetésre.
lehet, hogy nincs értelme a további kutatások és a fejlesztéseknek?
Lehet, hogy most, pont itt, pont ekkor, érdemes mindennel leállni?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..