A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

En ritkan segitettem a szazad szinten az ellatosnak a raktarba de rengeteg minden volt egy csomoan kulikov antennat szereztek onnan kozelharzra... :D hulye pl de a kozhiedelemmel ellentetben sokk minden van ami nem az alap felszereles resze... Alapfelszereles az mar mas teszta nagyon...

• Tetszik
Reactions: antigonosz
MED_0014977238.jpg

2018
Ha jól látom, hidegháborúból visszamaradt BW málharendszer????
Vagy ez már saját hadi fejlesztés
És mi az a két fehér "izé" ott a karabinerre felakasztva?

bemásolom a komnetet egy az egyben:
https://mno.hu/belfold/honvedseg-a-rabak-utan-jonnek-a-nagyobb-falatok-2454558

A cikk tartalma mellett, felhívnám a figyelmet a gépjárművek mellett álló katonák egyenruhájára szemben a határon szolgálatot teljesítőkével. Akiknek díszfasznak kell állni azokat feltudják rendesen öltöztetni, akik kint szívnak a hidegben azok meg mint a szabadcsapat a múlt századi ruhában.

...
plusz kiegészítem: NEGYVEN helikopter?:?

A 650 milliárd elszórása 2026 ig szól. (na).Feltéve a megjegyzésekhez hogy menet közben a gazdaság hogy teljesít. 40 helicopter helyett elég lenne 20-25 db is. Inkább kevesebb. Mert egy normális szinten tartó üzemeltetéshez is k.r.va sok minden kellene. A maradékot inkább szórják el másfelé.

En ritkan segitettem a szazad szinten az ellatosnak a raktarba de rengeteg minden volt egy csomoan kulikov antennat szereztek onnan kozelharzra... :D hulye pl de a kozhiedelemmel ellentetben sokk minden van ami nem az alap felszereles resze... Alapfelszereles az mar mas teszta nagyon...
Biztos valami alföldi gyerek lehetett aki kitalálta. :) Karikás ostor M18?

bemásolom a komnetet egy az egyben:
https://mno.hu/belfold/honvedseg-a-rabak-utan-jonnek-a-nagyobb-falatok-2454558

A cikk tartalma mellett, felhívnám a figyelmet a gépjárművek mellett álló katonák egyenruhájára szemben a határon szolgálatot teljesítőkével. Akiknek díszfasznak kell állni azokat feltudják rendesen öltöztetni, akik kint szívnak a hidegben azok meg mint a szabadcsapat a múlt századi ruhában.

...
plusz kiegészítem: NEGYVEN helikopter?:?
Nem ez az érdekes,hanem,hogy miert nem nyilvános tender?Mire ez a nagy titkolozás?

Gyorskötöző, illetve bilincs. Drága a bilincs, import cucc, ha jól rémlik britből. Szóval abból van egy, plusz adnak ilyen kábelbindert párat. Ráadásul honvédeknél nem is hiszem hogy van bilincs a váposokon kívül.
Minden esetre jól oda basz a rejtőszínnek...a migráncs már messziről látja még sötétben is. Lehetett volna esetleg, fekete vagy szürke...vagy valami táskába rejthető...

Igazabol nem baj ha latja nem az elfogas a cel hanem hogy meg se probaljon atjonni... Egebkent a manoveruton olyan mindegy ha nem szurke van rajta nem igen rejt a rejtoszin a redorok meg meg inkabb nem "alcazottak"

• Tetszik
Reactions: Loken
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ide kéne "visszafejlődni"? :hadonaszos::D