[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Nem tudom de remelem.
Nagyon remelem. Abban bizom hogy a torkok megjobban elrugjak a pottyost valamint abban is hogy a kurd teruletek van olaj igy megerheti az USA nak kemenyen belkeallnia nem csak politikailag de gazdasagilag is.

Nincsenek kurd területek. Szír területek vannak az szír olaj, az eltulajdonítása amit megpróbáltok pedig fegyveres rablás.

Nincsenek kurd területek. Szír területek vannak az szír olaj, az eltulajdonítása amit megpróbáltok pedig fegyveres rablás.

Nincsenek magyar teruletek területek. Roman területek vannak ......... Igy hogy izlik a kijelentesed ?

Amugy meg.

Majd eldontik a helyi lakosok hogy szerintuk mi van meg mi nincs. Valoszinuleg nem fognak engem megkerdezni de valszeg teged sem. Bizzuk rajuk. :-)

Nincsenek magyar teruletek területek. Roman területek vannak ......... Igy hogy izlik a kijelentesed ?

Amugy meg.

Majd eldontik a helyi lakosok hogy szerintuk mi van meg mi nincs. Valoszinuleg nem fognak engem megkerdezni de valszeg teged sem. Bizzuk rajuk. :)
A helyi lakosok döntik el mindenhol vagy csak ott ahol nektek ez az előnyösebb?

Amugy meg.

Majd eldontik a helyi lakosok hogy szerintuk mi van meg mi nincs. Valoszinuleg nem fognak engem megkerdezni de valszeg teged sem. Bizzuk rajuk. :)

Látom jó tanuló vagy, gondolkoztál azon, amit délelőtt írtam és már meg is jelent a román-magyar párhuzam. Gratula! De akkor hogy van, bomlasztod már a NATO-t is?

• Tetszik
Reactions: szegcsab

Ugy gondolom sziria helyzete teljesen egyedi mivel itt egy korabban csak elnyomas altal egybentartott valosagban nem mukodo mar felbomlott multikulti orszagrol beszelunkt ahol a polgarhaboru utan mindenki eldontheti hogyan tovabb. Mar csak azert is mivel a magat elnoknek legfobb vezernek mondo egyen eladta az orszaga termeszetesen nem a sajat nemzetisege es vallasa ) teruleteinek egy reszet a szomszednak. Valami hasonlo mint volt a Jugoszlavoknal is vagy az Ormenyeknel vagy Abhazoknal vagy majdnem volt a csecseneknel.

Látom jó tanuló vagy, gondolkoztál azon, amit délelőtt írtam és már meg is jelent a román-magyar párhuzam. Gratula! De akkor hogy van, bomlasztod már a NATO-t is?

Kepesnek kell kellene lennunk it europaban arra hogy leuljunk es megbeszeljuk a dolgokat es nem a pillanatnyi eroviszok alapjan mindig csak fegyverrel eldonteni a'la oroszorszag,

Csak ott, ahol nekik előnyösebb. Ha ott is érne a népakarat, ahol nekik nem előnyős, akkor a Krímmel kapcsolatosan sem lett volna probléma... Lehet, azzal az a legfőbb bajuk, hogy nem ömlött patakokban a vér....

Csak ott, ahol nekik előnyösebb. Ha ott is érne a népakarat, ahol nekik nem előnyős, akkor a Krímmel kapcsolatosan sem lett volna probléma... Lehet, azzal az a legfőbb bajuk, hogy nem ömlött patakokban a vér....

Ha a Krimi nepszavasi es fuggetlensegi procedurat elfogadhatonak tartod akkor nem lehet kifogasod a kurd teruleteken esetlegesen letrejovo nepszavazasokkal es fuggetlenedessel kapcsolatban sem.

Ugye?

Ha a Krimi nepszavasi es fuggetlensegi procedurat elfogadhatonak tartod akkor nem lehet kifogasod a kurd teruleteken esetlegesen letrejovo nepszavazasokkal es fuggetlenedessel kapcsolatban sem.

Ugye?

Akkor mondjad ki, hogy neked sincs bajod a Krímmel. Kurdok nélkül meg jól elvagyok. De azt hiszem éppen szopóágra kerültek a hű szövetséges miatt..

• Tetszik
Reactions: karpatalja
A kurdok az oroszokat hibaztatjak, mert szerintuk azok "engedtek bombazni a torokoket". Miert nem az amerikai barataikat vonjak kerdore? Torokorszag NATO tag.

Azert mert a kurdok tudjak hogy az USA nak van egy megallapodasa az Oroszokkal miszerint legitevekenyseg hatarvonala az Eufratesz. Attol nyugatra nem mennek nem mehetnek. Azt is tudjak viszont a kurdk hogy amikor az eufratesztol keletre eso teruletre probaltak betamadni Wagner es Tsai KFT akkor az USA habozas nelkul megvedte bevetve a tuzerseget legierot mindent.

Egyik oldalon az arulas es a passziv szemeleles ahogy egy masik orszag elfoglalja azokat a teruleteket ahol mar tobb mint 1000 eve laknak.
A masik oldalon meg stabil katonai jelenlet es aktiv vedelem .

Ezek utan dontottek ugy hogy inkabb az oroszok jarmuveit dobaljak meg es nem az amerikaiaket es valahogy en latok benne logikat.

No mentem holgeim es uraim. Majd este folytatjuk.