Komolyan nem hallottál a Sámson opcióról_?
Megjegyzem, pár napja az az aranyos szakállas iráni bácsi, aki az államot vezeti, az egyik nyilvános akasztás után azt nyilatkozta, huszonöt éven belül eltörlik Tel-Avivot és Jeruzsálemet a Föld színéről.
Békeszerető népség , na. Asszem linkeltem is.
Megjegyzem, egy ilyen automatikusan indítaná a Sámson -opciót, és a környék max arra lesz jó, hogy Mad Max autókázzon utána arra.
más halkan megjegyzem, itt is megy a szöveg, Izrael pici ország, elég neki két nukleáris töltet... Vologya ha akarja leradíroza térképről seperc alatt.
Szeretem amikor éleslőszert se látottak szakértenek tehát....
- tényleg eltörölhetné.
- aztán sok sikert Vologyának a világméretű dzsihadhoz, amikor kiderül, hogy az iszlám egyik legszentebb helyét is beterítette a nukleáris kihullás. Keresztény vallás hívei is berágnának...
- ja, és remélem le tudja szedni puszta szemöldökráncolással a beérkező nukleáris tölteteket, mert az izraeli doktrina szerint azonnal elindulna pár Jericho, és pár nagyvárosban lenne kb húsz percük a muzsikoknak, hogy utoljára jól berúgjanak az atomvillanás előtt.
Ezeket a céllövöldébe menet írod mielőtt igazi férfi módjára palesztin civilekre lövöldözöl távcsöves puskával?
Amúgy a szakállas bácsinak igaza volt, a legtöbbet úgy tehetnének a térség békéjéért ha meg is tenné amit ígért.
Abban biztos vagyok, hogy az amcsi cuccoknak is csak egy részét láttuk bárhol eddig, de jó eséllyel az oroszokénak is. Stratégiailag és taktikailag is előnyt jelenthetnek olyan fegyverek (vagy elhárító rendszerek), amelyekről nem tudnak az ellenfelek, emiatt inkább esélyesnek tartom azt, hogy vannak ilyenek, mint azt, hogy nincsenek.