[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Az ENSZ BT leszavazta az orosz javaslatot, amely agressziónak minősítette volna a Szíria elleni támadást.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Akkor mi volt? Humanitárius cselekedet, hadgyakorlat, udvariassági látogatás? :O Felesleges ez az Ensz.

Az Egyesült Államok fenntartja a nyomást a szíriai kormányon és szövetségesein a szombati légicsapások után is. Nikki Haley ENSZ-nagykövet szerint hétfőn újabb gazdasági szankciókat jelentenek be olyan orosz cégekkel szemben, melyek kapcsolódnak a szíriai rezsim vegyifegyver-kapacitásához, és az USA nem vonul ki Szíriából, amíg el nem éri a céljait.

és az USA nem vonul ki Szíriából, amíg el nem éri a céljait.
Itt a lényeg. Trump bejelentette a kivonulást, aztán a többiek kitalálták, hogy abban nincs nekik se üzlet se hatalom se a fejüket meg nem simogatják Izraelből. Gyorsan egyet vegyifegyvereztek, egyet támadtak és lett belőle üzlet is, helyi erőforrások feletti uralom megtartása is, és Izraelnek is ez az ami tetszik.

Már kinyomoztam én is, csak a képet valahogy elnyelte a blogmotor. Magyarországon szerintem nem is volt Vega.
"Magyarországon szerintem nem is volt Vega." szöveged nagyon meglepett, mert a Légvédelmisbe is szoktál irkálni.

Ez igen durva hiba!

Bár már 'gioo' is rám szólt - korábban, biztos rossz napod van. :)

Hogy tudsz kergetni egy másik tengót anélkül, hogy a megtorpedózására hajtanál?
Gondolom, hogy jól meg PING-elik. Elölről és hátulról is, hogy érezze, hogy foglalkoznak vele. :D

https://nuus.hu/unatkozom/erdekes/0...nos-hang-amit-megis-mindenki-ismer-a-vilagon/

• Tetszik
Reactions: Loken
Da1NokXWkAAcGrs.jpg:large

Állítólag vízalatti kergetőzés zajlott le egy Astute osztályú brit tengeralattjáró és két orosz Kilo között, melynek a célja az oroszok részéről az volt, hogy felfedjék a britek helyzetét, illetve a Tomahawk rakáták indítási zónáján túlra tereljék őket. Az angol hajó végül nem vett részt a támadásban.
Na azért kell az Oroszoknak Tartusz!!
Nemsokára náluk is beérnek az új fejlesztések és lesz megbízható AIP rendszerük, nagyméretű permanens mágneses szinkron elektromotorok, lítium akkumulátorok...
Néhány AIP-es Lada vagy Kalina osztályú tengó nagyon, nagyon megkeserítheti onnan a NATO Földközi-tengeri erőinek a dolgát.

• Tetszik
Reactions: Loken and fishbed
"Magyarországon szerintem nem is volt Vega." szöveged nagyon meglepett, mert a Légvédelmisbe is szoktál irkálni.

Ez igen durva hiba!

Bár már 'gioo' is rám szólt - korábban, biztos rossz napod van. :)
Mindenfélét láttam. Egy Volhov és egy Silka állt az ablakom előtt, de Vegát nem láttam. Még dísszemlén sem.

Orosz katonai csoport gyűjti be a támadó rakéták maradványait.

• Tetszik
Reactions: jani22 and fishbed