Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hogyne lett volna... ha jól emlékszem tán MezőfalvánMár kinyomoztam én is, csak a képet valahogy elnyelte a blogmotor. Magyarországon szerintem nem is volt Vega.
Akkor mi volt? Humanitárius cselekedet, hadgyakorlat, udvariassági látogatás? :O Felesleges ez az Ensz.Az ENSZ BT leszavazta az orosz javaslatot, amely agressziónak minősítette volna a Szíria elleni támadást.
Már kinyomoztam én is, csak a képet valahogy elnyelte a blogmotor. Magyarországon szerintem nem is volt Vega.
Itt a lényeg. Trump bejelentette a kivonulást, aztán a többiek kitalálták, hogy abban nincs nekik se üzlet se hatalom se a fejüket meg nem simogatják Izraelből. Gyorsan egyet vegyifegyvereztek, egyet támadtak és lett belőle üzlet is, helyi erőforrások feletti uralom megtartása is, és Izraelnek is ez az ami tetszik.és az USA nem vonul ki Szíriából, amíg el nem éri a céljait.
"Magyarországon szerintem nem is volt Vega." szöveged nagyon meglepett, mert a Légvédelmisbe is szoktál irkálni.Már kinyomoztam én is, csak a képet valahogy elnyelte a blogmotor. Magyarországon szerintem nem is volt Vega.
Gondolom, hogy jól meg PING-elik. Elölről és hátulról is, hogy érezze, hogy foglalkoznak vele.Hogy tudsz kergetni egy másik tengót anélkül, hogy a megtorpedózására hajtanál?
Na azért kell az Oroszoknak Tartusz!!
Állítólag vízalatti kergetőzés zajlott le egy Astute osztályú brit tengeralattjáró és két orosz Kilo között, melynek a célja az oroszok részéről az volt, hogy felfedjék a britek helyzetét, illetve a Tomahawk rakáták indítási zónáján túlra tereljék őket. Az angol hajó végül nem vett részt a támadásban.
Mindenfélét láttam. Egy Volhov és egy Silka állt az ablakom előtt, de Vegát nem láttam. Még dísszemlén sem."Magyarországon szerintem nem is volt Vega." szöveged nagyon meglepett, mert a Légvédelmisbe is szoktál irkálni.
Ez igen durva hiba!
Bár már 'gioo' is rám szólt - korábban, biztos rossz napod van.
Ez cirka fél óráig tartana.Ez butaság, mert sokkal jobban járnak minenhogy(anyagilag és saját biztonságuk tekintetében is) ha simán sétcsapják az összes Szír SAM kilövő állást, meg radart.