[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
Szókimondó, korrekt cikk tényleg. A hollókosztot boncolgató rész miatt lehet nem tanácsos Európába utaznia többet ebben az életében, mert valamelyik fejlett demokráciában lehet, hogy rárohadna a műanyag lakat... Bár nem vagyok jogász...

Ezzel kapcsolatban mindig rossz érzésem van. Azt hiszem, hogy az ilyen mérvű arcátlanság már messze túl mutat a leírtakban foglalt célon, célokon. Ez már elég nyilvánvalóan az ellenkező hatás kiváltására készült.
A provokálásnak ez a mértéke jól láthatóan egyre inkább olyan, mintha megint a világ zsidó népességének kiirtását vagy legalábbis egy újabb megtizedelését szeretné szeretné kiprovokálni.

• Tetszik
Reactions: zeal and dragonette
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egyes hirek szerint john kerry volt kulugyminiszter a hatterben az eu val es irannal targyal az atom alkurol. Miert kinek a felhatalmazassval az rejtely.

Tudom... Lovas István (mondják majd a valakik)... A cím kellően kattintásvadász, de lényegében azok a félelmek vannak benne leírva az elmúlt pár hét történésére alapozva, amikről itt a fórumon is cserélődött az eszme. Nincsen benne semmi különösen új meglátás szerintem, tulajdonképpen tekinthető összefoglalónak is szerintem az itt elhangzottakról.
http://magyarhirlap.hu/cikk/117265/Vilaghaboru_holnap
nuclear.jpg

Nehogy már még te kérjél elnézést amiért Lovas István cikket teszel be amikor ő vagy Drábik János sokkal többet dolgoznak bárkinél azon, hogy különféle forrásokból összeszedjék az információkat. És általában olyanok kritizálják őket akik : ATV.hu,444.hu,Index.hu, Jerusalem Post, New York Times, BBC,CNN,FOX stb szennylapokból idézik ide a szemetet...

Az Iszlám Állam Szíriából menekülő parancsnokai összefognak Afrika szélsőséges csoportjaival - céljuk egy új menekült-hullám kiváltása Európa felé, miközben be is szivárognak azokba a csoportokba. Afrika számos államának kereteit feszíti szét a népesség robbanása, a globális felmelegedés, az élemiszertermelés bizonytalansága és a pénzügyi egyensúlytalanság.
Afrikából jönnének újabb milliók Európába

Nehogy már még te kérjél elnézést amiért Lovas István cikket teszel be amikor ő vagy Drábik János sokkal többet dolgoznak bárkinél azon, hogy különféle forrásokból összeszedjék az információkat. És általában olyanok kritizálják őket akik : ATV.hu,444.hu,Index.hu, Jerusalem Post, New York Times, BBC,CNN,FOX stb szennylapokból idézik ide a szemetet...
Csak iróniából írtam. Egyébként szerintem is elismerést érdemel azon munkájáért, hogy összeszedi és lefordítja az alternatív hírforásokból jövő infókat is. Azok meg, akik az általad említett (szenny)csatornákról ömlesztik ide a sz@rt, azoknak ez a munkájuk, ezért nem érdemes velük foglalkozni.

Az Iszlám Állam Szíriából menekülő parancsnokai összefognak Afrika szélsőséges csoportjaival - céljuk egy új menekült-hullám kiváltása Európa felé, miközben be is szivárognak azokba a csoportokba. Afrika számos államának kereteit feszíti szét a népesség robbanása, a globális felmelegedés, az élemiszertermelés bizonytalansága és a pénzügyi egyensúlytalanság.
Afrikából jönnének újabb milliók Európába

"Afrika népességrobbanása elképesztő léptékű. Míg 1960-ban a kontinensen még 285 millió ember élt, addig ez mára közel 1,3 milliárdra ugrott és 2050-re az előrejelzések szerint meghaladja a 2,5 milliárdot. A várakozások szerint Egyiptom népessége a mai 90 millióról évszázadunk közepére 138 millióra növekszik, Nigériáé 186 millióról 390 millióra, Ugandáé 38 millióról 93 millióra, míg Etiópiáé 102 millióról 228 millióra."

Ez elképesztő. Már csak az atomarzenál széleskörű bevetése segíthet. Csak ne élne ott az a sok oroszlán, orrszarvú, meg zsiráf ..., na azokért tényleg kár. :(

Afrika népességrobbanása elképesztő léptékű. Míg 1960-ban a kontinensen még 285 millió ember élt, addig ez mára közel 1,3 milliárdra ugrott és 2050-re az előrejelzések szerint meghaladja a 2,5 milliárdot. A várakozások szerint Egyiptom népessége a mai 90 millióról évszázadunk közepére 138 millióra növekszik, Nigériáé 186 millióról 390 millióra, Ugandáé 38 millióról 93 millióra, míg Etiópiáé 102 millióról 228 millióra."

Ez elképesztő. Már csak az atomarzenál széleskörű bevetése segíthet. Csak ne élne ott az a sok oroszlán, orrszarvú, meg zsiráf ..., na azokért tényleg kár. :(

Első körben minden segélyt megszüntetni. Bár lehet elkéstünk.

Status
Not open for further replies.