Érdekességek a világ országaiból

Lomonoszov Akadémikus megérkezett Murmanszkba.

5482267_original.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
"A Lomonoszov Akadémia nevű erőművet" Index..

Ez valami trükkös téma lehet. Nem pontoson értem.?.?

Az angol huligánok a harmadik világháborúra készülnek az orosz szurkolók ellen az oroszországi VB-n.
Pár "gondolat" amit egy névtelen huligán mondott el a riporternek:
"Most azt hiszik,hogy ez egy nagy vicc, összegyűlünk,esetleg focizgatunk aztán bepiálunk,cigizünk és megbeszéljük. De ez nem az!
Vannak 50-60 éves őrült szurkolóink akik már nem képesek a VB kezdetéig várni,mert balhét akarnak minél előbb. Ez lesz a harmadik világháború,sőt a 4-ik,az 5-ik,a 6-ik és a 7-ik is. Ők fegyvereket használnak: armatúrákat,késeket,baseball ütőket. Nekik nem elég csak az öklük.Igen vannak olyan szurkolóink akik évekre el lettek tiltva futballmérkőzések látogatásától, de az ő odajutásukat is megoldjuk mindenféle probléma nélkül. A Millwall a West Ham, a Manchester United,a Manchester City és egyéb klubok szurkolói az ország északkeleti részéről,egyesülten egy zászló alatt lépnek majd fel.Ebből az egyesült nagy huligánbrigádból kimaradnak a Queens Park Rangers szurkolói, mert a West Ham szurkolóival nagyon nem kedvelik egymást."
A teljes cikk itt olvasható:
https://sport.mail.ru/news/football-worldcup/33537319/?frommail=1

Szerintem ezek az angol szúrkolók aludjanak rá egy párat,a ruszki rendőrök nem hiszem Hogy csak símogatnák őket.

Nem állunk rosszabbul összefogás terén, mint bármelyik európai állam.

Összefogás területén a világ legrosszabbja vagyunk, nem hogy Európáé. Ennek köszönhető például, hogy sikerült a rendszerváltáskori éllovas országból sereghajtóvá válnunk a rendszerváltó közép-kelet-európai országok között.

Összefogás területén a világ legrosszabbja vagyunk, nem hogy Európáé. Ennek köszönhető például, hogy sikerült a rendszerváltáskori éllovas országból sereghajtóvá válnunk a rendszerváltó közép-kelet-európai országok között.

Sejtettem, hogy valami ilyen megfoghatatlan hülyeséggel fogsz előállni. Nem kérem, hogy fejtsd ki bővebben, mert tudom, hogy alig várod, hogy egy kiadósat orbánozhass.

A taganrogi Berijev repülőgépgyár tárgyalásokat folytat az usával 10 darab Be-200 gép eladásáról erdei tüzek oltására.

Akademik Lomonoszov
The power plant is set to start providing electricity for homes as soon as in 2019
.
És mit fog addig csinálni? Azt hittem, odahúzzák, kihúzzák a drótot, oszt zsupsz, már megy is az elekticiti.

Akademik Lomonoszov
The power plant is set to start providing electricity for homes as soon as in 2019.
És mit fog addig csinálni? Azt hittem, odahúzzák, kihúzzák a drótot, oszt zsupsz, már megy is az elekticiti.
Először is az üzemanyagot helyezik bele Murmanszkban(azért vontatták oda) majd próba üzemmódba helyezik és csak 2019-ben üzemelik be.

• Tetszik
Reactions: gacsat