M
A 2. rejtvényei kicsit talán nehezebbek, több új fizikai elem is van. Tetszik ez is. A 3. részre sanszosan viszont csak jövő héten lesz időm. Majd mesélek, hogy milyen.Megvan mind 3, nagyon jó kis játék. Sajnos 3-at még nem volt alkalmam végigjátszani.

Most értem az 2. rész végére. Ez valaki kurva jó volt. Szinte szégyellem magam, hogy ennyiért vettem meg. Fantasztikus zene és képi világ. Sztori csak annyi, amennyire egy ügyességi játéknak kell. A rejvetények egy része sokkal nehezebb lett, de még így sem volt vészes. A kis gravitációval iszonyatosan lehet kombózni.Jó is az a Trine! Mondjuk én csak a 2. részt és annak a DLC-jét toltam végig. Utóbbit úgy, hogy elkezdtem egy nyári késő délután, aztán mire a végére értem hirtelen hajnal lett...
De ha már ez a műfaj így előjött most, akkor ajánlom még az Ori and the Blind Forest-et is. Bár csak belekezdtem anno, de az alapján nagyon tetszett - újra elő is kéne szedni.
Egyszer majd az is. A Rayman 1 óta nem toltam platformot, bár az ügyességi volt. A 3. résszel egy időre elég lesz ez. Az Ori meg tudtommal nem is logikai.Jó is az a Trine! Mondjuk én csak a 2. részt és annak a DLC-jét toltam végig. Utóbbit úgy, hogy elkezdtem egy nyári késő délután, aztán mire a végére értem hirtelen hajnal lett...
De ha már ez a műfaj így előjött most, akkor ajánlom még az Ori and the Blind Forest-et is. Bár csak belekezdtem anno, de az alapján nagyon tetszett - újra elő is kéne szedni.
Eddig tetszik a Trine 3. Igen, kicsit más. Skillfa nincs, a mágussal kicsit nehézkes a fél 3D-ben, de baromira látványos és olyan durva rejtvény van már az elején is - mondjuk a kötélhasználatot nem magyarázta el rendesen a játék - hogy ehaj. Nem értem, hogy miért pontozták le. Vagy egy érzésem, hogy az 2D ügyességi játékok és rajzolt grafikai hívei. Mondjuk 3D-ben is mehetett volna a rajzosabb jelleg, de nekem ez is tetszik eddig.
Sanszosan majd a végén fogok ebbe ütközni, de még nem tartok ott, meg én óccóért vettem.A készítők is nyilatkoztak anno, hogy elismerik, pofátlanul rövid lett ahhoz képest amennyibe került megjelenéskor.
A steamen uj jatekokat veszek jellemzően, regebbieket neha meglepoen hamar leveszik.Steam-en is kb 2 hetente van valami akció. Én mindig olyankor vásárolok be. Teljes áron nem is tudom mikor vettem játékot.
Wishlistre kell pakolni a cuccokat és ír emailt ha le van árazva.
Még nem volt időm végignézni, a Witcher széria készítőjének új játékából egy hosszabb preview gameplay videó.
Én is hezitáltam, hogy most bespoilerezzem magamnak a sztorit vagy mi legyen.Nöm nézöm mög, nöm nézöm mög, nöm...
Előrendelem, majd amikor elindítom meglátom, de addig sömmit sö nézök mög.

Nöm nézöm mög, nöm nézöm mög, nöm...
Előrendelem, majd amikor elindítom meglátom, de addig sömmit sö nézök mög.
Az is lehet, hogy a visszajelzések miatt TPS lesz. Sokan prüszkölnek az FPS nézett miatt, mert a Witcher széria nem FPS volt.Szvsz ez még vagy két év. Addig pedig fog még ez változni annyit, hogy nem fogod ezt így ebben a formában viszontlátni...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..