Az is lehet, hogy a visszajelzések miatt TPS lesz. Sokan prüszkölnek az FPS nézett miatt, mert a Witcher széria nem FPS volt.
Nem hinném, hogy kidobnák az eddigi eredményeket. Nézd meg a videót, még a párbeszédek is mind FPS nézethez vannak beállítva, pl. 3rd person nézetben teljesen át kell "kódolni" a Dax-al való párbeszédet, ami ugye egy autó hátsó ülésén zajlik.
A sírás érthető valahol, mert sokan egy Cyberpunk világban játszódó The Witcher 3-at vártak, de hát Gerald főleg kardozott, itt meg leginkább lövöldözni fogunk...
Az, hogy a hivatalos fórumban megy a sírás, pedig nem jelent sokat - az ezzel kapcsolatos fórumban összesen nincs 100 szavazat eddig. Márpedig főleg azok szavaznak, akiknek nem fekszik az FPS nézet, így érthető, hogy a TPS nézet "vezet" eme szavazáson...
Láttam egy szimulátor trailert nem néztem meg de úgy tűnt,hogy valami új lesz.Tudtok róla valamit?
Talán az Ace Combat 7? De az inkább egy repülős-lövöldözös játék. Annak mondjuk nem rossz...
Lehet, hogy választhatóvá teszik. A Dying Ligth-ban megszoktam az RPG elemeket tartalmazó FPS játékot, nem volt zavaró.
Akkor lehet az összes eddig megírt párbeszédeket szkriptelni, mivel jelenleg ezeket úgy készítették el, hogy a játékos a saját szemszögéből látja (ezért hatásos az, ahogy a céges testőr a fejed felé tartja a pisztolyát). Ezek a jelenetek TPS nézetben nagyon sz@rul néznének ki.
Szóval én nem tartom valószínűnek, hogy választható lenne az FPS / TPS nézet...