[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

M

molnibalage

Guest
Láttam egy szimulátor trailert nem néztem meg de úgy tűnt,hogy valami új lesz.Tudtok róla valamit?
Ez alapján még azt sem tudom, hogy repszim, szárazföldi vagy mi? A DCS-nek lesz új néven valami lebutított változata, hogy egységesen minden arcade szintű avionikával bír majd. Lehet, hogy azt láttad.

(Jelenleg is probléma a DCS-ben, hogy eltérő mélységben modellezett géppel, eltérő mélységben kell gépészkedni...)

Pedig eleinte pont azt mondták biztosan nem TPS lesz mert így nagyobb az immersion.
Lehet, hogy választhatóvá teszik. A Dying Ligth-ban megszoktam az RPG elemeket tartalmazó FPS játékot, nem volt zavaró.

Cifu

Well-Known Member
2010. július 12.
3 043
10 149
113
Az is lehet, hogy a visszajelzések miatt TPS lesz. Sokan prüszkölnek az FPS nézett miatt, mert a Witcher széria nem FPS volt.

Nem hinném, hogy kidobnák az eddigi eredményeket. Nézd meg a videót, még a párbeszédek is mind FPS nézethez vannak beállítva, pl. 3rd person nézetben teljesen át kell "kódolni" a Dax-al való párbeszédet, ami ugye egy autó hátsó ülésén zajlik.
A sírás érthető valahol, mert sokan egy Cyberpunk világban játszódó The Witcher 3-at vártak, de hát Gerald főleg kardozott, itt meg leginkább lövöldözni fogunk...

Az, hogy a hivatalos fórumban megy a sírás, pedig nem jelent sokat - az ezzel kapcsolatos fórumban összesen nincs 100 szavazat eddig. Márpedig főleg azok szavaznak, akiknek nem fekszik az FPS nézet, így érthető, hogy a TPS nézet "vezet" eme szavazáson...

Láttam egy szimulátor trailert nem néztem meg de úgy tűnt,hogy valami új lesz.Tudtok róla valamit?

Talán az Ace Combat 7? De az inkább egy repülős-lövöldözös játék. Annak mondjuk nem rossz...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Lehet, hogy választhatóvá teszik. A Dying Ligth-ban megszoktam az RPG elemeket tartalmazó FPS játékot, nem volt zavaró.

Akkor lehet az összes eddig megírt párbeszédeket szkriptelni, mivel jelenleg ezeket úgy készítették el, hogy a játékos a saját szemszögéből látja (ezért hatásos az, ahogy a céges testőr a fejed felé tartja a pisztolyát). Ezek a jelenetek TPS nézetben nagyon sz@rul néznének ki.

Szóval én nem tartom valószínűnek, hogy választható lenne az FPS / TPS nézet...

M

molnibalage

Guest
Akkor lehet az összes eddig megírt párbeszédeket szkriptelni, mivel jelenleg ezeket úgy készítették el, hogy a játékos a saját szemszögéből látja (ezért hatásos az, ahogy a céges testőr a fejed felé tartja a pisztolyát). Ezek a jelenetek TPS nézetben nagyon sz@rul néznének ki.

Szóval én nem tartom valószínűnek, hogy választható lenne az FPS / TPS nézet...
Igen, ez a probléma. Sok meló. Nagyon. A DL-ben is lett volna ebből gond. Meg valahol egyfajta érdekes érzést ad, hogy a DL-ben nem tudod, hogy hogyan nézel ki, mert tükör és tükröződő felület asszem sehol nem volt, ahol láttad volna magad. A karakter hangja volt maga a karakter.

(Imádtam a főszereplő hangját a DL-ben.)

T

Törölt tag 1711

Guest
Legújabb munkahelyi időtöltésem (nem én csináltam a videót, de ennek a hatására vettem meg :D ):

• Tetszik
Reactions: Luthero
T

Törölt tag 1711

Guest
DOA 6 japán Deluxe verzió csöcsös takaróval és szilikonos egérpaddal (szerintem szánalmas nem vicces ezért ide raktam nem a humorba...).

OmWca9x.jpg

M

molnibalage

Guest
Mikor indultak még friss volt a koncepció meg pangás is volt kalandjáték piacon, de iszonyatosan ellaposodtak a játékaik, 10 évig ugyanazt adták más csomagolásban. Ráadásul a filmes "walking simulator"-ok is sok potenciális vásárlót elszívtak.
A What Remains of Edith Finch és társaira gondolsz? (Firewatch, stb.)

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711
M

molnibalage

Guest
Jahh. Mondjuk személy szerint a Stanley parable volt az egyetlen amivel hozamosabb ideig toltam.
Az volt a másik, amire gondoltam, csak nem jutott eszembe a címe. Ez az, amikor mindenki eltűnik csak úgy és egy épületben vagy?
(Asszem). Van még pár ilyen. Ezeket nem volt kedvem még kipróbálni, van elég játék még. Az egyik klasszikusabb RPG-t sem mertem behúzni, ahol valami gyilkosság után kell nyomozni, asszem az is indie játék, de most nem ugrik be a címe, pedig metán 80% feletti pontszáma van.

M

molnibalage

Guest
Kapcsolódó. Durva.