NORINCO ST1
8x8 Wheeled Tank Destroyer
https://www.militaryfactory.com/armor/detail.asp?armor_id=820
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért jönnék neked egy rekesz sörrel?
Eddig csak olaszba láttam ilyet.NORINCO ST1
És? Itt arról volt szó, hogy az oroszoknak nem kell Kínából egy négyzetméter sem és egy csepp víz sem, mert van nekik elég. Uh egy ilyen hadgyakorlat nem Kína ellen irányul, emiatt ha nem hívták volna meg őket, akkor sem lenne mitől féljenek. Hogy Kínának ettől függetlenűl milyen vágyai lehetnek az orosz tulajdonból, az teljesen más történet.De a kínaiaknak annál nagyobb szükségük van a Bajkál tó vizére. És ha jól megfigyelted, akkor pontosan a Bajkál tó környéke is az egyik fő hadgyakorlati helyszín.
Nagyon rövid az emlékezeted.
Tavaly nyáron még azt írtad ősszel Putyin lerohanja Iránt, hogy ne legyen Kínáé, majd a nagy forradalom 100. évfordulóján kitör a 2. szovjet forradalom Orosz.-ban, amire retro disco-kat és kamu szovjet személyivel pózoló tinik fotóit hoztad fel bizonyítékként. Végül Magyarország megtámadja Romániát, kirúgnak minket a NATO-ból, Szovjetunió beszáll a mi oldalunkon, USA visszavonul és így adja át Kelet-Európát ismét a Szovjeteknek, hogy megerősítse őket Kína ellen.
Erre írtam, hogy 1 rekesz Orosz sörbe fogadok, hogy ebből semmi se lesz, amit TE tartottál.
haubagoi, gondolkoztál már azon hogy blogot írj ? ha tudsz angolul akkor még megélni is megtudnál belőle, őszintén szólva én úgy gondolom se füle se farka annak amit írsz , de ezek az elméletek azok amikre a sok, (nem tudom milyen gyűjtőnevet használjak ) fura dologban hívő ember cuppan meg jól lehet rá követőtábort építeni
Amúgy nem akartalak megbántani ezzel, ezt komolyan írtam.
Kínai újság szerint az oroszok ráharaptak a 054es fregattra, és valami Misztrál szerű kínai partraszálló hajóra. Továbbá infrás cuccokra.
The Soviet Union still exists! 30 08 2018 access Code
Megérkeztek az első Búrok,mindenki boldog.
Na és persze ezért egy nemzetközi embervédő szervezet sem emeli fel a szavát, nem tiltakozik és nem szankciózza Dél - Afrikát. Csak azért mert ugyebár fehérek elleni fajgyűlölet és népirtás nem létezik. Vérlázító.Megérkeztek az első Búrok,mindenki boldog.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..