Nagyon rövid az emlékezeted.
Tavaly nyáron még azt írtad ősszel Putyin lerohanja Iránt, hogy ne legyen Kínáé, majd a nagy forradalom 100. évfordulóján kitör a 2. szovjet forradalom Orosz.-ban, amire retro disco-kat és kamu szovjet személyivel pózoló tinik fotóit hoztad fel bizonyítékként. Végül Magyarország megtámadja Romániát, kirúgnak minket a NATO-ból, Szovjetunió beszáll a mi oldalunkon, USA visszavonul és így adja át Kelet-Európát ismét a Szovjeteknek, hogy megerősítse őket Kína ellen.
Erre írtam, hogy 1 rekesz Orosz sörbe fogadok, hogy ebből semmi se lesz, amit TE tartottál.
A személyes sértegetést most ugorjuk át, és röviden válaszolnék a félreértéseidre.
1) Nem írtam olyant, hogy Putyin lerohanná Iránt.
Amit írtam:
- Zsirinovszkij írt egy könyvet 1993-ban, amelynek az volt a címe, hogy Utolsó csapás délre. Ennek lényege, hogy Oo.-nak nem Európa felé, hanem dél felé (Közel-Kelet, Indiai-óceán) kell terjeszkednie.
- Trumpnak kötelessége lesz megtámadnia Iránt, mert Izrael ezért segítette őt a hatalomba.
- Ha az USA megtámadja Iránt, akkor Oroszo. nem fogja Iránt megvédeni, hanem Azerbajdzsánt fogja támogatni Irán ellen, mégpedig azért, mert Azerbajdzsán volt szovjet tagállam, és kell az unióba.
Ezeket irtam.
Te ezt úgy forgattad ki, hogy Putyin lerohanná Iránt.
2) Az 1917-es forradalom 100 éves évfordulójával valóban elkarcérkodtam, hogy kitör a 2. szovjet forradalom, ez igaz. Azonban, ez sem légbőlkapott annyiban, hogy ha lassabban is, de az újra-szovjetizáció valóban zajlik Oroszországban. Ha kitör a háború, az megint csak kedvezni fog a szocializmusnak, mert háborús körülmények között egyfajta hadikommunizmus kerül majd bevezetésre. És hogy mást ne mondjak, itthon is éledeznek (nem az ál-kommunista libsi), hanem az igazi kommunista baloldalikak, érzékelvén a nemzetközi változásokat. Itt tehát csak a folyamat sebessége az, amely lassabb, mint ahogy kijelentettem.
3) Nem írtam olyant, hogy Magyarország megtámadná Romániát.
Írtam viszont olyant, hogy:
- ha Románia elengedi Erdélyt, és Erdély orosz oldalra áll át, akkor bajban leszünk, mert ha Magyarország még mindig NATO tag, akkor az orosz oldalra kiugrott Erdélyt a NATO meg fogja támadni Magyarország irányából.
- erre akkor kerülhet sor, ha Románia megpróbál majd átállni az oroszokhoz. Oka: két részre szétválasztva az országot (Erdély leválasztásával) könnyebb Romániának az orosz oldalra való átállás.
- mondtam tehát, hogy ekkor állhat fenn annak a veszélye, hogy Magyarországnak a NATO oldalán háborúba kell majd mennie Erdélyért, hogy visszaszerezze azt az oroszoktól.
4) Kirúgnak minket a NATO-ból.
Ilyet nem írtam, de bárcsak megtennék!
5) Szovjetunió beszáll a mi oldalunkon. - Nos, ez még megtörténhet, főleg, hogy Putyin az egy orosz alakulatot Erdély névre keresztelte el.
6) Az USA visszavonul és így adja át Kelet-Európát a Szovjeteknek. - Ez egész biztosan meg fog történni, de nem 1-2 év alatt, hanem az elkövetkező 5-10 évben.
7) Hogy megerősítse őket Kína ellen. - Igen, pontosan ez fog történni, ill. történik már most is. A szept.-ben tartandó orosz 300,000 fős hadgyakorlatnak is az a célja, hogy megmutassa az USA-nak, hogy van mivel fellépniük Kína ellen, és készek is erre.
Végezetül, az lehet, hogy te írtad, hogy mindezekbe 1 rekesz sörbe fogadsz, de én kizárt dolog, hogy belementem volna ebbe a fogadásba, mivel soha nem szoktam fogadni. Főleg nem rekesz sörökbe, mivel úgy általában nem is iszom sört.
Úgyhogy azt kérném tőled, hogy légy picit türelmesebb, a geopolitikában a dolgok néha nem abban a tempóban haladnak, hogy máról-holnapra megtörténnek a változások, de olyan is van, amikor igen. Szóval az, hogy mindez nem történt meg az elmúlt 1 évben, az nem jelenti azt, hogy az elkövetkező 3-5-10 évben sem fognak megtörténni.