akkor lehet a szélessége kisebb, de így szemre olyan tengelytávja van mint egy kisbusznakMint egy Hummeré.
Szerintem jó látod. Megvan bő két méter.akkor lehet a szélessége kisebb, de így szemre olyan tengelytávja van mint egy kisbusznak
Olyan Hummeres lehet a terepjáróképessége. Most ez mihez képest, mennyi, az relatív. Viszont ez a jármű inkább belbiztonsági feladatokra való, vagy gyorsreagállásuknak akik közúton közlekednek inkább.mindenesetre nem néz ki túl terepre termettnek. A hasmagassága is furcsa. Lehet hidraulikus állítható felfüggesztés?
Bár kétlem. Nem lett szimpi.
Úszóképes.Felderitőknek ügyes kis járgány.Könnyűgyalogságnak fegyverhordoznak.Páncéltrő rakétahordozónak.H225M függesztve könnyedén elviszi.Lehetne neki helyet találni.Hát a videó alapján a "szegény" katonának hamarább rázna ki a vesekövét mint ha sörrel kihajtatná. Egyébként nem tudom ki hogy van vele de ilyen matchbox szerű járgányok maradjanak csak meg a kicsi kínaiaknál. Dzsungel járgánynak meg a dél kínai terepre esetleg elmenne.
Mint ahogy a videókból is kiderül ezeket légimozgékonyságú erők használják és azért ilyenek, mert pont beférnek egy Mi-17 rakterébe. Így sokkat több felszerelést/fegyvert tudnak gyorsabban és nagyobb távolságra vinni mint gyalog. Ha meg menekülésről van szó, ezekkel hamarabb el tudják húzni a csíkot, mintha gyalog rohannának a kivonási körzetig.Hát a videó alapján a "szegény" katonának hamarább rázna ki a vesekövét mint ha sörrel kihajtatná. Egyébként nem tudom ki hogy van vele de ilyen matchbox szerű járgányok maradjanak csak meg a kicsi kínaiaknál. Dzsungel járgánynak meg a dél kínai terepre esetleg elmenne.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..