A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

T

Tippmix :D
tűzérség v4 szlovákra tennék.
ifv hát itt vegyes saláta kép van. Ha van pénz német ha kevesebb akkor turkey. V4? Franci ra nem tennék. Nos lehet hogy bukom itt a törökre rakok :)
Páncélelhárítás. Nos itt hasrautés szeruen lengyel.

Tippmix.

Szerintem gyalogsági harcjármű, német lesz, ez a tippem. Tüzérség, V-4 beszerzés. Harckocsi, török. :)

• Tetszik
Reactions: tonyo
Tippmix.

Szerintem gyalogsági harcjármű, német lesz, ez a tippem. Tüzérség, V-4 beszerzés. Harckocsi, török. :)
Kriss azt mondta, hogy meglepetés lesz még az is, hogy honnan fog jönni, szóval a gyhj lehet az ascod lesz, az aztán meglepetés mert ezt még régebben csak én írtam, szerintem senki más és ezzel a lendülettel el is tűnt.

• Tetszik
Reactions: Shadow
Kriss azt mondta, hogy meglepetés lesz még az is, hogy honnan fog jönni, szóval a gyhj lehet az ascod lesz, az aztán meglepetés mert ezt még régebben csak én írtam, szerintem senki más és ezzel a lendülettel el is tűnt.

Azt mondták családokban gondolkodnak szóval ha ASCOD akkor később majd Pandur ?? :)
Én élvezem ezt a találgatást :D

Ezt nemtudom olvastátok esetleg:
https://below-the-turret-ring.blogspot.com/2017/12/addendum-puma-ifv-performance-in-czech.html

Csehek tesztje az IFV beszerzés előtt. Vannak érdekességek.
Pl hogy a tesztelt Puman kívül sz összes IFV esetében (ASCOD,CV90, Lynx) voltak technikai problémák a főbb alkatrészekkel emiatt meg kellett ismételniük legalább 1 tesztet miután kijavították a meghibásodást. Valamint hogy a lövészeten (erre extrém szeles körülmények között került sor) gyakorlatilag csak a Puma tudta az összes célpontot eltalálni és itt kiemelik hogy az utánna következő legjobb jármű is csak fele annyi találatot ért el mint a Puma.

• Tetszik
Reactions: arcas
Ne találgassatok már! Ov megy Trumphoz, elmondja neki, hogy a románok eddig mindenkit elárultak és migránspártiak, az ukránok meg titokban átállnak az oroszokhoz, erre fogunk kapni F-35-öt, Abramsot, Bradleyt, Ohiót, Virginiát, Patriotot...
Meg náthát.....

Valamint hogy a lövészeten (erre extrém szeles körülmények között került sor) gyakorlatilag csak a Puma tudta az összes célpontot eltalálni és itt kiemelik hogy az utánna következő legjobb jármű is csak fele annyi találatot ért el mint a Puma.
Ez utóbbi meglepett, ugyanis a Rheinmetall Lance tornya van a Lynxen is.
ASCOD, Pandur neeeeee!

• Tetszik
Reactions: BiancoGasto
Ez utóbbi meglepett, ugyanis a Rheinmetall Lance tornya van a Lynxen is.
ASCOD, Pandur neeeeee!

Sokáig én is ezt hittem hogy ugyan az a Lance torony van rajtuk mert nagyon zavaros erről minden a neten te De pumán nem Lance torony van hanem egy RCT30-as kódjelű. Azért keverik sokan össze mert a Lance torony meg az RCT30 is egyaránt a Rheinmetall 30mm MK 30-2 löveget alkalmazza az eltérés a szenzotokban meg az optikában van (vagyis pont abban amit a célzáshoz használsz).
itt egy forrás ami irja hogy a boxer meg a puma is RCT30-ast hazsnál:
http://www.artec-boxer.com/fileadmin/documents/DB_IFV_RCT_30_08-2017.pdf

Lance az export változat mindenki másnak :D