@Crusader
Neeeem nem nem

elég volt köszönöm , harcolok én így is eleget az idióta emberekkel a magánéletben

Az hogy honvédség hivatásos/szerződéses állománya jól képzett, profi, tapasztalt emberekből áll nem meglepetés ,csak azt hittem volt a kiképzőkkel rossz tapasztalatod ilyen téren. Nem véletlenül voltak anno és vannak most is megbecsülve a katonáink bárhol is szolgáljanak. Emlékszem nagyon sokszor csináltunk olyanaokat anno , hogy amikor ott voltak külföldi megfigyelők, csak ájuldoztak össze vissza hogy ilyen technikával mikre vagyunk képesek. Azt hiszem 91-92ben volt az hogy valamilyen külföldi megfigyelő nem akarta elhinni, ránk mondta hogy csaltunk meg meghamisítottunk papírokat hogy jobb eredmények lettek beírva mint a tényleges, nem hitte el hogy alig 3 hónapja besorozott katonák miket hajtottak végre.Ez régen volt, de mostanában ahogy beszélek külföldi katonákkal ( nem sűrűn de baráti körömben akadnak) egy rossz szót se hallok a kintieinkről. Egyik pilóta ismerősömnek Afghanisztánban volt szerencséje a "magyar vérrel"(így fogalmazott Ő) találkozni , amikor valami konvojt kísértek és rájuk lőttek, az amik azt se tudták hirtelen honnan jött lövés és kerestek fedezéket amikor már a mieink a tüzet viszonozták.Ilyeneket azért jó hallani, minden külföldi haderő szerintem örül hogyha magyar egység biztosítja őket vagy csak melléjük vannak beosztva.