A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Katonai Logisztika 2017. évi 3-4. szám
255
Horváth Balázs Zsigmond
1
AZ OROSZ, ILLETVE SZOVJET PÁNCÉLVONATOK
SZEREPE A HARCBAN ÉS A VASÚTVONALAK BIZT
O-
SÍTÁSÁBAN (1904-2018)
http://epa.oszk.hu/02700/02735/00085/pdf/EPA02735_katonai_logisztika_2017_3-4_255-299.pdf
Ma ugylátszik vonatos napom van:)

Ezzel arra akarsz célozni, hogy páncélvonatokat kellene vennünk?

Csak mert másképpen nem nagyon értem, hogyan illik a topik témájába.;)

@Anti
Trumtól vehetnének 3 unalmas Hercules-t, meg egy fél tucat MQ-1 Predator-t. Egyelőre nyilván csak mutatóba de el lehetne mondani hogy lett A2G képesség.
Nos ezen cikk alapján nem valószínű hogy lesz Hercules és NASAM de lehet hogy C27 se mert sok ami cucc van benne

hát amíg nem írjuk alá azt a bizonyos megállapodást addig tuti hogy semmi amikhoz köthető cucc nem fog érkezni , az a baj ezzel hogy ahogy egyre gyorsabban telik az idő annál sanszosabb újra az Airbus termék, pedig a herkules (nem predator hanem) Reaper kombó nagyon jól hangozna , NASAMS is érkezhetne meg hát elég sok minden MANPAD-tól elkzedve szállítógép stbstbstb , kíváncsi vagyok mikor írjuk alá , igaz arra is kíváncsi voltam hogy mikor fognak már beszólni az amik hogy semmit nem vettünk még tőlük itt a nagy "haderőfejlesztések" közepette :D

@Anti

hát amíg nem írjuk alá azt a bizonyos megállapodást addig tuti hogy semmi amikhoz köthető cucc nem fog érkezni , az a baj ezzel hogy ahogy egyre gyorsabban telik az idő annál sanszosabb újra az Airbus termék, pedig a herkules (nem predator hanem) Reaper kombó nagyon jól hangozna , NASAMS is érkezhetne meg hát elég sok minden MANPAD-tól elkzedve szállítógép stbstbstb , kíváncsi vagyok mikor írjuk alá , igaz arra is kíváncsi voltam hogy mikor fognak már beszólni az amik hogy semmit nem vettünk még tőlük itt a nagy "haderőfejlesztések" közepette :D
Nem lehet, hogy alá lesz az írva csak kivárunk egy esetleges jobb ajánlatra tőlük?

• Tetszik
Reactions: arcas