Vagy a kép rossz vagy a szemem, de én csak egy felhőt/füstfoltot látok....
Már posztoltam a megoldást.
71293Vagy a kép rossz vagy a szemem, de én csak egy felhőt/füstfoltot látok....
71293Ok, akkor ezek szerint a kép egy videó felvételből van, ahol a kamera képe nem elég jó ahhoz , hogy egyértelműen kivehető legyen a halványszürkére festet gép.
Gondolom a szín és a folt formája alapján Szu-57-re tippelsz.
Nem egészen értem. Ez egy befókuszálatlan repülőgép, ami akár egy ősöreg Szu-24-es is lehet.

Pont ez benne a truváj...A felhő mióta bombáz?

Hallani, ahogy a lőszerhüvelyek földet érnek, amikor a Mi-28-as az elején átrepül felettünk.Mi-28N és Mi-24P páros bevetésen valahol, valamikor Szíriában:
Valószínűleg ettől kezdve jóval kevesebb privát kép és videóanyagot fogunk találni ami orosz katonákkal kapcsolatos.
Ez az új rendeletnek köszönhető ami tiltja a kiküldetések alatti privát mobil telefon és internet használatot.
![]()
Sokkal prózaibb az ok. A katonák kipakoltak mindent Instagramra, én is onnan szereztem infókat.Ez érthető. Ott volt aikor asszem a kínaiak az eszközökön való futóalkalmazás alapján találtak meg addig titkos amerikai bázisokat. Pusztán megfigyelték a sok eszköz állandó útvonalakon való mozgását.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..