[HUN] Katonai ruházat és kiegészitő felszerelések

Hallottam egy olyan pletykát, hogy a 2015M-ben növelni akarják a sötétbarna arányát. Lehet alapja?

Énis erre gondoltam az "okkersárgát,, látva. De gondolom ez hozzta a legjobb eredményt,csak nekünk laikusoknak fura.
Ez hasonlít legjobban a szövetségeseinkére.
Am a koncepció valami olyasmi mint a multicamnál, hogy az erdőn, mezőn, sivatagban ugyan az a minta legyen, így gondolom nagyobb a rendszeresítendő készlet, ergo olcsóbb. A kiegészítőkről nem is beszélve.

Egyébként ilyen Gladius féle csodakütyükre az állomány kb. hány százalékának lehet szüksége?Mert gondolom egyszerű sorkatonáknak nem terveznek ilyeneket osztogatni. Vagy ideális esetben mindenkinek járna?

Miert is van ketfele szin ?
Amugy csak nekem tunik kicsit cinkesnek a polarpulcsis felso hasznalata egy hivatalos esemenyen?
(rosszul) van ez szabalyozva?

1000x902@01.jpg

1000x545@03.jpg

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Miert is van ketfele szin ?
Amugy csak nekem tunik kicsit cinkesnek a polarpulcsis felso hasznalata egy hivatalos esemenyen?
(rosszul) van ez szabalyozva?

1000x902@01.jpg

1000x545@03.jpg

Azért van két féle szín mert két féle anyagból gyártották de már ez elmúlt és egyfajta anyagból késuzül.Meg nem mondom melyik anyag maradt.Nekem a barna van és szerintem az a jobb.Felvenni azt vesznek fel amit az elöljáró meghatároz de egységesnek kell lennie.

• Tetszik
Reactions: exi
Azért van két féle szín mert két féle anyagból gyártották de már ez elmúlt és egyfajta anyagból késuzül.Meg nem mondom melyik anyag maradt.Nekem a barna van és szerintem az a jobb.Felvenni azt vesznek fel amit az elöljáró meghatároz de egységesnek kell lennie.
Már csak a zöldet gyártják.

• Tetszik
Reactions: exi
Ez totál blama megint és újra..... be lett lengetve itt minden hónapok óta, de a magyar katona színazonosságot totál nélkülöző, szedett vedett szarokba jár még mindig?? Vagy nézzük a tatai gyakorlatok videóit, ahol mint a csövesek, minden lövész más sisakban, más mellényben és ruhában rohangál, kezében a soseváltjukmárle Ak63dvel..... hol a picsába vannak a kurvajólmegszerveztük itthongyárjuk Bren puskák??? Vagy az egységes 15M gyakorlók??? Vagy egy rohadt kinai de egyforma plate carrier??? Semmi nem változik már itt?? Kampány az van, de a lónak a szokásos része érkezik meg belőle.... és csodálkozunk hogy senki nem akar katona lenni??? Édes istenem, a magyarok ősi szelleme tovább él....

Ez totál blama megint és újra..... be lett lengetve itt minden hónapok óta, de a magyar katona színazonosságot totál nélkülöző, szedett vedett szarokba jár még mindig?? Vagy nézzük a tatai gyakorlatok videóit, ahol mint a csövesek, minden lövész más sisakban, más mellényben és ruhában rohangál, kezében a soseváltjukmárle Ak63dvel..... hol a picsába vannak a kurvajólmegszerveztük itthongyárjuk Bren puskák??? Vagy az egységes 15M gyakorlók??? Vagy egy rohadt kinai de egyforma plate carrier??? Semmi nem változik már itt?? Kampány az van, de a lónak a szokásos része érkezik meg belőle.... és csodálkozunk hogy senki nem akar katona lenni??? Édes istenem, a magyarok ősi szelleme tovább él....
Amúgy hogy mentsem kicsit a helyzetet a lengyeleknél 3 féle polár van rendszerben, a képen lévő fekete, egy fekete terepmimtás rátéttel illetve egy zöld terepmintás rátéttel. Aztán azt hordják ami van. Az amerikaiaknál vegyesbe hordják a régi ucp hez való szürke polárt illetve az új pasztellzöldest. Pisztolytokonál meg teljes a kavalkád a berettához. Láttam bőrt, műanyag szolgálatit, műanyag gyorstokot illetve hónaljtokot is.illetve az amerikaiaknál van olyan, hogy valakinek digitmintás szürke a védőmellyénye, valakinek meg multicam. Szóval nem csak nálunk van ilyen. (mondjuk a gyakorlatos szakadt mellény az tényleg szégyen)

Ruhához visszatérve. A gyaktérre teljesen jó szétszaggatni még a régi az otthoni gyakorlatokon. A nagyobb nemzetközire meg megy a 15M.