Tuti 1 het alatt lecserelik az egesz állomanynak nem szarakodnak vele mar hónapok óta mint idehaza.Minek ezeknek ilyen vilagos? Nehez lesz megszokni, talan a regibol lehet most majd olcson szerezni, az jo minosegu, es a szine is jo.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tuti 1 het alatt lecserelik az egesz állomanynak nem szarakodnak vele mar hónapok óta mint idehaza.Minek ezeknek ilyen vilagos? Nehez lesz megszokni, talan a regibol lehet most majd olcson szerezni, az jo minosegu, es a szine is jo.
Tuti 1 het alatt lecserelik az egesz állomanynak nem szarakodnak vele mar hónapok óta mint idehaza.
ÉveketTuti 1 het alatt lecserelik az egesz állomanynak nem szarakodnak vele mar hónapok óta mint idehaza.
Énis erre gondoltam az "okkersárgát,, látva. De gondolom ez hozzta a legjobb eredményt,csak nekünk laikusoknak fura.Minek ezeknek ilyen vilagos? Nehez lesz megszokni, talan a regibol lehet most majd olcson szerezni, az jo minosegu, es a szine is jo.
Hallottam egy olyan pletykát, hogy a 2015M-ben növelni akarják a sötétbarna arányát. Lehet alapja?
Én is úgy gondolom, hogy ez megint csak a szokásos széllel szemben hugyozók siránkozása, és nincs tervben változtatás.Felesleges lenne.Jól rejt.
Ez hasonlít legjobban a szövetségeseinkére.Énis erre gondoltam az "okkersárgát,, látva. De gondolom ez hozzta a legjobb eredményt,csak nekünk laikusoknak fura.
https://honvedelem.hu/cikk/115013_amerikai_egyuttmukodes_es_elismeres
Mondjuk első pillantásra meg nem mondanám hogy jobból második és balról második melyik melyik.
Lehet tudni hogy erről az US majmolásról mi a véleménye a katonáknak?
Egyébként ilyen Gladius féle csodakütyükre az állomány kb. hány százalékának lehet szüksége?Mert gondolom egyszerű sorkatonáknak nem terveznek ilyeneket osztogatni. Vagy ideális esetben mindenkinek járna?
Miert is van ketfele szin ?
Amugy csak nekem tunik kicsit cinkesnek a polarpulcsis felso hasznalata egy hivatalos esemenyen?
(rosszul) van ez szabalyozva?
Már csak a zöldet gyártják.Azért van két féle szín mert két féle anyagból gyártották de már ez elmúlt és egyfajta anyagból késuzül.Meg nem mondom melyik anyag maradt.Nekem a barna van és szerintem az a jobb.Felvenni azt vesznek fel amit az elöljáró meghatároz de egységesnek kell lennie.
Mert az egyenruháról miért nem?https://honvedelem.hu/cikk/115554_tavaszi_kihivast_teljesitett_a_v4_eu_harccsoport
Magyart bakancsáról ismerni meg.
Amúgy hogy mentsem kicsit a helyzetet a lengyeleknél 3 féle polár van rendszerben, a képen lévő fekete, egy fekete terepmimtás rátéttel illetve egy zöld terepmintás rátéttel. Aztán azt hordják ami van. Az amerikaiaknál vegyesbe hordják a régi ucp hez való szürke polárt illetve az új pasztellzöldest. Pisztolytokonál meg teljes a kavalkád a berettához. Láttam bőrt, műanyag szolgálatit, műanyag gyorstokot illetve hónaljtokot is.illetve az amerikaiaknál van olyan, hogy valakinek digitmintás szürke a védőmellyénye, valakinek meg multicam. Szóval nem csak nálunk van ilyen. (mondjuk a gyakorlatos szakadt mellény az tényleg szégyen)Ez totál blama megint és újra..... be lett lengetve itt minden hónapok óta, de a magyar katona színazonosságot totál nélkülöző, szedett vedett szarokba jár még mindig?? Vagy nézzük a tatai gyakorlatok videóit, ahol mint a csövesek, minden lövész más sisakban, más mellényben és ruhában rohangál, kezében a soseváltjukmárle Ak63dvel..... hol a picsába vannak a kurvajólmegszerveztük itthongyárjuk Bren puskák??? Vagy az egységes 15M gyakorlók??? Vagy egy rohadt kinai de egyforma plate carrier??? Semmi nem változik már itt?? Kampány az van, de a lónak a szokásos része érkezik meg belőle.... és csodálkozunk hogy senki nem akar katona lenni??? Édes istenem, a magyarok ősi szelleme tovább él....