• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jOkA

Well-Known Member
2017. november 7.
403
636
93
Az áldozatokat személy szerint sajnálom. Viszont tény, hogy az iszlám eszmerendszer nagyon gyenge lábakon áll szervezettség terén. Mohamed vagy leszármazottai nagyon elszúrták a dolgot és főleg a síita szunnita szembenállás óta szemernyi esély sincs rá, hogy kialakuljon egy egységes egyházi rendszer mint a kereszténységnél. Sok esetben a lokális vallási vezetők arra használják fel a Koránt, hogy magyarázataikkal hatalmaz szerezzenek (hisz a vallási törvények felette állnak minden állam törvénye felett). Tulajdonképpen nagy egyszerűsítésekkel két fő forrása van a fanatikusoknak (persze eleve nem nehéz a "békés iszlámot" radikalizálni) szerintem: a műveletlen bozótakók, ahol a tehetségesebbje a vallással szerzi meg a vezetői és ezzel járó hatalmi szerepet és a művelt de a világi dolgokban csalódott (mert a kapitalizmus sajna csak a pénz hajszolja, abba meg bele lehet keseredni) és a vallásban találja meg az újjászületését.
A másik baj a jelenleg dúló politikailag korrekt kultúra. Én úgy tudom akkor tudok megoldani egy problémát, hogy ne jöjjön újra előjön, ha tudom mi okozza. Viszont, ha ezt nem lehet vizsgálni akkor csak a hatásokat tompíthatom egy ideig. Pl. a radikális hitszónokokat rég dutyiba vágtam volna, ehelyett évekig vígan hirdethették a tanaikat, mert demokrácia, aztán csodálkoznak a merényleteken, meg mennyien csatlakoznak az ISIS-hez. Olyan az egész mint egy túlfújt kerék. Egy ideig gurul, néha ereszt, de ha egyszer kidurran az nagyot fog szólni.
Akik azért utálják egymást mert úgy véli, hogy nem mohamed hanem a rokona volt a főnök és ebben hisz akkor már ott gondok vannak fejben. Túlságosan, szélsőségesen hisznek a vallásban. Persze mindegyik vallásban vannak ilyen emberek, de a muszlimoknál sokkal nagyobb többségben vannak. Benne vannak azok az okok is amiket részleteztél. Az emberiség nagy része ezt nem tolerálja szerintem. Egy focimeccs biztosítás alatt Mo-n szóltak nekünk rendőröknek, hogy egy férfi a parkolóban szőnyegen dölöngél. Persze imádkozott csak, de tucatjával jöttek a magyarok, hogy csináljunk vele valamit. Már ez is kibassza a biztosítékot az emberekben. Az meg pláne, hogy a belga és párizsi támadások után voltak.
 
  • Tetszik
Reactions: antigonosz

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 824
65 386
113
De amikor majd ezek az "emberek" visszavagnak azt majd ki akarja? És mi lesz a vége? Polgarháború?
Eddig is visszavagtak. Evszazadok ota megy ez mar, jottek ok aztan Nagy Karoly megallitotta oket. Mentek vissza a keresztesek, jöttek a torokok. Mentek britek, franciák, olaszok. Megcsinaltak Izraelt. Ment az Usa demokrácia. Jönnek ezek a zakkantak egy ideje ide. Eltart ez még egy darabig. A polgarhaboru meg a jobbik eset lesz, Europaisztan ellenallas nelkul a rosszabik.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 533
44 985
113
Az a baj hogy több mint valószínűleg itt európában is visszafognak vágni.
A lónak a faszát, ezek nem visszavágnak, hanem folyamatosan odavágnak megint és megint. Ahogy mondtam, most Breivik meg ez a fehérek által elkövetett 2 nagy horderejű támadás muszlimok ellen az elmúlt években. Fordítva csak a franciáknál-németeknél havi szinten sikerül már szinte valami jóféle terrorcselekmény.

Nehogy már attól rettegjél, hogy majd ez miatt jön a muszlim válasz, mikor EZEK NÉLKÜL IS folyamatosan azt csinálják a radikálisaik, amit!
 

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 376
7 860
113
A lónak a faszát, ezek nem visszavágnak, hanem folyamatosan odavágnak megint és megint. Ahogy mondtam, most Breivik meg ez a fehérek által elkövetett 2 nagy horderejű támadás muszlimok ellen az elmúlt években. Fordítva csak a franciáknál-németeknél havi szinten sikerül már szinte valami jóféle terrorcselekmény.

Nehogy már attól rettegjél, hogy majd ez miatt jön a muszlim válasz, mikor EZEK NÉLKÜL IS folyamatosan azt csinálják a radikálisaik, amit!
Teljesen igazad van egyébként. Viszont ez is csak egy apró lépés a táblán. A gond öt kezdődik hogy ez a tábla "ismét" az európai kontinens lesz.
 
  • Tetszik
Reactions: zeal

tonyo

Well-Known Member
2017. június 23.
5 376
7 860
113
Szerintem eddig csak csiszolgatták,festegették azt a táblát il kártya asztalt. Ami eddig volt csak teszt a fő felvonáshoz.
 
  • Tetszik
Reactions: megazez

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
47 816
81 129
113
Közben megjelent a dzsihádisták reakciója is . Ugyanúgy egy automata fegyver volt tele írva. "Légy türelmes, Új-Zéland, válaszolunk."

dqWB8yQuTHk.jpg
 
  • Tetszik
Reactions: tindalos

12delta

Well-Known Member
2014. december 6.
998
1 563
93
Amúgy csak nekem feltűnő az, hogy a fehérek által elkövetett támadások mennyivel hatékonyabbak, mint az arabok által elkövetettek?

Ezen nincs mit csodálkozni, teszem fel, ha neked kellene valami hasonlót végrehajtani, elkezdenél "művelődni" a témában. A harcászatról, fegyverekről rengeteg írás és szakkönyv elérhető a neten. Legálisan is birtokolhatsz fegyvereket, ha pl. vadászna vagy egyéb fegyverviselést segítő foglalkozásra váltasz. Ötletelésre meg ott van egy rakás sorozat és regény, amiben rengeteg az "ötlet", neked csak igazítani kell a szituációhoz. Számos terrortámadást, vagy kommandós akciót bemutató regény elérhető viszonylag könnyen. Itt is éveken át készült az emberke.
 
  • Tetszik
Reactions: megazez

Morishima

Well-Known Member
2017. július 29.
1 437
10 197
113
Ebből az az érzésem, nem fogunk jól kijönni....
Ki mint vet.... Ez már akkor csírázásnak indult mikor kitalálták hogy majd a világ minden kultúrája egymás mellet fog élni egy helyen békében, mindezt úgy hogy a fehér civilizáció csak tűrhet és feladhat.
Amúgy ezeket a neveket noha nem szabad szégyeni. ( értem miért aggódtok, hogy ártatlan magyarok kerülnek veszélybe) Főleg nem félni azoktól akik fenyegetnek és ránk támadnak azért amik vagyunk. Azok fenyegetnek akikből ezek az emberek számolatlan sokat vágtak le a kultúránk védelmének érdekében, bár Zsigmondnál még Karós Vladot is inkább odaírtam volna :)
 

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 818
7 224
113
De, igenis gyáva, mert akik ott meghaltak nagy valószínűséggel nem terroristák.
Abban viszont egyetértek, hogy védekezni kell a muszlim térhódítás ellen, de nem így, hanem azzal, hogy nem hagyják letelepedni őket.

"A minaretjeink a mi szuronyaink, kupoláink a mi sisakjaink, s mecsetjeink a mi kaszárnyáink…" - Erdogan

Többször bebizonyosodott már, mind Angliában, mind Németországban, hogy a mecsetek toborzó központokként funkcionálnak és az imámok terrorcselekmények elkövetésére biztatják a híveket. Számos letartóztatás és kikerült videofelvételek ékesen bizonyítják mi folyik odabent, még Anis Amri, a berlini kamionnal tömegbe hajtó terrorista is egy ilyenben radikalizálódott.

Itt van Brenton kiáltványa (vagy búcsúlevele) a korszellem egy különös darabja, érdemes elolvasni.
https://media.8ch.net/file_store/24...e63f9ac8c1baa8293a7ee389e6dd22ca233dc4994.pdf

Zanzásított változat:
287101.png
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 006
53 979
113
Nem néztem után a,mi van az emberünkkel,ő is megölte magát,vagy elfogták?
 

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 818
7 224
113
Nem néztem után a,mi van az emberünkkel,ő is megölte magát,vagy elfogták?

Elfogták.
Úgy véli, hogy -hacsak meg nem ölik odabent- nagyjából 27 évig lesz börtönben, majd szabadul, hasonlóan Mandelához, mert közben annyira megváltozik a helyzet odakint. Azt sem tartja kizártnak, hogy Nobel-békedíjat is kap, végül is Mandela is megkapta...

3500.jpg
 

antigonosz

Well-Known Member
2013. június 30.
28 824
65 386
113
A lónak a faszát, ezek nem visszavágnak, hanem folyamatosan odavágnak megint és megint. Ahogy mondtam, most Breivik meg ez a fehérek által elkövetett 2 nagy horderejű támadás muszlimok ellen az elmúlt években. Fordítva csak a franciáknál-németeknél havi szinten sikerül már szinte valami jóféle terrorcselekmény.

Nehogy már attól rettegjél, hogy majd ez miatt jön a muszlim válasz, mikor EZEK NÉLKÜL IS folyamatosan azt csinálják a radikálisaik, amit!
Breivik szoclibek ellen csinalta nem?
Az a baj hogy több mint valószínűleg itt európában is visszafognak vágni.
Nem jo szemlelet, mar elore aggodsz es feladod a kulturadat mert mi lesz ha. Azert nem art ha ok is latjak hogy teljesen nem levagni valo birka modjara viselkedik a kereszteny. Ettol fuggetlenul a 7 milliard emberbol ez 1 ember volt, es szeljobb. A tuloldalon hany tizezer csinalt eddig ilyet vagy ment az Isishez katonanak?
 

Horizon

Well-Known Member
2019. február 27.
1 818
7 224
113
Természetesen ebből s storyból sem maradhatunk ki…
A faszi kéretlen reklámot csinált többek között Mo.nak is...
Hunyadi, Szilágyi, Luxemborgi Zsigmond nevei a fegyveren

Azért van abban valami hátborzongatóan megmosolyogtató és érzi az ember a történelem súlyát, amikor több mint ezer évvel aztán, hogy Martel Károly olyan súlyos vereséget mért a mór csapatokra, hogy végleg le kellett tegyenek Észak-Európa meghódításáról, az ellenség újra a kapuknál, és ekkor valaki bepattint egy "Charles Martel" feliratú csigatárat a gépkarabélyába és tüzet nyit a szaracénokra...
 

vendeg2

Well-Known Member
2015. február 6.
513
471
63
Ideje volt már, hogy valaki megmutassa, hogy nem vagyunk mészárszékra való birkák! Az egész muszlim világ röhög rajtunk, hogy simán besétálhatnak az országainkba, elvehetik az asszonyainkat,megerőszakolhatják a gyerekeinket és még el is tartjuk őket! Nem vesznek minket emberszámba mert gyengének tartanak emiatt és a primitív népek nem tisztelik azt aki gyengébb náluk. De! Emberünk eléggé tájékozott volt, beutazott egy csomó országot, tanulmányozta a történelmet minden oldalról, ami ritka egy angolszász esetén és innentől gyanús! Honnan volt pénze minderre? Honnan szerezte a fegyvereket? Hol kapott kiképzést? Előéletében nincs katonai múlt pedig ha megnézzük, hogy milyen nyugodt volt végig még akkor is amikor vacakolt a fegyvere, nem lihegett amikor az adrenalin valószínüleg ömlött a füléből. Nagyon biztosra ment, a hullákba is többször belélőtt, valószínüleg volt már ilyen helyzetben amikor valaki hullák közé bújt, ilyet nem lehet paintballban gyakorolni. Rögtön bejelentette az újzélandi miniszterelnök asszony a fegyvertartási törvény szigorítását holott a sörétes kivételével minden fegyvere illegális volt, nem használt hangtompítót pedig az legális ott. Valahol azt olvastam, hogy már megpróbálták megkéselni a bíróságon.