Ennyire szerintem nem vagyunk gazdagok... Bár korábban is lehetett viszonylag olcsón venni ezer km-t futott uralt is....
Elvileg ezek a kocsik évi ötezer km-re lettek „szerződtetve” és az sem biztos, hogy ennyit is mentek... ez 85000km elméleti felső korlát... a gyakorlatban meg az is elképzelhető, hogy ötvenezer alatt is van jónéhány.... Akkor, mikor még 344-es Csepel is van itt-ott, szerintem pazarlás lenne selejtezni egy alig 20 éves kocsit.
Nagyjából egyet értünk, én sem gondolom hogy izibe vas telepre kell küldeni a 17 éves technikát..... Arra próbáltam célozni, hogy ilyen csere tempóval soha nem lesznek szanálva a most már bőven huszon éves orosz vasak (azt hiszem, talán a 90-es évek közepén az orosz/szovjet állam adósság fejében jött utoljára Ural teherautó).
tatan pl 2015 be jott egy csomo raba /csak a mi zaszloaljunk 10+ h t kapott.../ semi unnepseg semmi ceremonia csak jottek kissebb nagyob tetelekbe. 2016 ba jott egy meg csak nem is nagy tetel uj raba meg par hilux aztan ceremonia lett ra rendezve ov is megjelent... Pedig egyaltalan nem volt nagy tetel az elozoekhez kepest... Nem titok de nem is dicsekednek vele... Nem lehet minden honapba ceremoniat tartani ki is lenne a toke az allomanynak a dd sorakozo is epp eleg... Ha epp megy valami fejes egybekotik a legutobbi adag atadasat a latogatassal /es megirjak./ ha nem megy megy minden a maga rendjebe./
aznapi is jo... Fogaszat vajon jatszik? Bakker mar 3 napja nem takaritottuk a korletet/hulye egesz heten a pampaztunk ilyenkor nem kell.../5 percre ra Mi ez a diszool!!/ es a tobbi