Ugyan mar csak mert magasabb beoba dolgozott /szarazfoldi haderofejlesztesi rendszerek fejlesztesi osztaly!!! Ember ez egy bujtatott allas ezeknek pont vagy lovesuk nem volt a dolgokrol /es ekkor most baratilag allok hozzajuk./ vagy tudtak mindent de qvara nem csinaltak a dolgukat!!! Ezzel sok sok mindent megszegtek...Te figyelj! Nem basztatás, de nem lehetne hogy egy adott témához 1,5 óra eltéréssel ugyan arról nem 5db kommentet írsz, hanem kicsit mondjuk próbálod zanzásítani?
Egyébbként meg az zavar még ebben a GBP story-ban, hogy gyakorlatilag 2009-ig full nyilvános volt minden darabszám éves bontásban, 2010-től meg mind a legnagyobb hadititok ülnek a számokon.
Arra is felhívnám a figyelmedet, hogy amit belinkeltem, az egy HIVATALOS, a MH berkein belül készült dokumentum, amelynek a készítője nagy valószinüséggel hozzád képest sokkal jobban rálát az egész MH gépjármű parkjainak a számaira. Tehát fogadd el, hogy a helyi (parciális) meglátásodhoz képest vannak full számok is.
A tanulmány szerzője pedig:
Vágner Szabolcs mk. őrnagy, HM Haderőfejlesztési Programok Főosztály, Szá-razföldi Hadfelszerelési Rendszerek Fejlesztési Osztály, főtiszt
e-mail: [email protected]
Ennek a fényében is gondold át a kommentjeidet, és esetleg a meglátásaidat egészítsd ki tény adatokkal (esetleg erre mutató linkel) (nem basztatás, még 1x határozottan)
Nem kell hinni nekem a vak is lathatja hogy mar a tartalek gepeket toltik rabaval.., sot meg a tartalekosokat is mar rabaval platoztatjak... 2015 be a hatarzar epitesekor se volt hiany rababol az uralok azert kerultek le mert meg nem volt eleg bizalom az /uj jarmuvekkel kapcsolatban.../ hatarzaras evet hoztad fel pont amikor es a szinten utanna valo evbe amit szinten emlitettel /nagyon sok teknika erkezett./ hiluxok is. /a 120000 db szam amugy is meredek az osszes harcolo vezeto lenne meg az irodistakbol is vezenyeln kellene jarmure. Jarmu pk nem is jutna minden gepre ha csak nem a parkettasok bevonasaval.../ ugyhogy nem kell sirni a 12000 jarmu hianyan... A 4000 jarmunek meg a hilux ugyan ugy resze ahogy a suzukik is eleg pongyola iromamy nem mellesleg... /es ez kritika./ rababol meg mint irtam minden evbe 100 feletti az atadott db szam ha a nyilvanos atadasokat is szamolod csak is szerintem a 100 majdnem kijon. /iden olyan 50 korul tartanak nem adok linket de konnyen utanna nezhetsz legutoljara a tuzszereszek kaptak./