Ez azt jelenti hogy a Németeknél nem volt eladó A4?Nem. A merci vagy az audi ár érték arányban már nem ad olyan minőséget mint réggen. Az ár érték minőség arány kb 2008-10 ig tartot.
Hozzávehetjük a BMW-t is nyugodtan, amúgy a törökök nem gyártanak olyan rossz fegyvereket.

Nem volt meglepi csak, nem lehetett beszélni róla. Én még nem ültem benne. De egyébként szerintem csak simán rajthagyták a török festést egyelőre.
Nem tudom, mit fognak mondani.Ma megtudhatjuk, hogy hol, kiknek, milyen konfigurációval, és milyen céllal lesz rendszeresítve?
Egy picit korábbi bejegyzésben Zord igy ir:
Szia, ha ilyen értékes infót találsz a neten tedd be mindig a linket a hozzá tartozó funkcióval, szeretünk olvasgatni a feltüntetett forrásokban, hátha találunk még valami érdekesetÜdv, új vagyok.
Ha jól olvasom akkor full kiszerelésben 500.000 dollár körül van egy ilyen Ejder jármű ára.

Szia, ha ilyen értékes infót találsz a neten tedd be mindig a linket a hozzá tartozó funkcióval, szeretünk olvasgatni a feltüntetett forrásokban, hátha találunk még valami érdekeset![]()
) elmondta: jelenleg zajlik a modern magyar hadsereg építése, 2010 előtt ugyanis „hagyták lerohadni”. A haderőépítésnek pedig van olyan része – folytatta –, amelyben Magyarország számít az Egyesült Államokra, ilyen például az úgynevezett kritikus infrastruktúra megvédésének képessége, amely most még nem teljes, közép-hatótávolságú légvédelmi rakéták kellenek. Az ezek beszerzéséhez szükséges jogi folyamat jó ütemben halad – közölte."A ruhával még nem is lenne gond, de mondja már meg nekem valaki hozzáértő,hogy mi a f@szt keres rajtuk szinte fehér színű plate carrier, barna fosom tártartókkal???? Ez meg megibt mi a tököm?? Nem tudunk végre egy koncepciót követni?? Az a mellény úgy világít hogy monitoron keresztül is romlott a szemem 2 dioptriát....A magyar katonák világos zöld árnyalatú ruházata elüt a többi ország sötét zöld / barna tónusú ruházatától...
![]()
Azért a globális felmelegedésről se feledkezünk meg.
A ruhával még nem is lenne gond, de mondja már meg nekem valaki hozzáértő,hogy mi a f@szt keres rajtuk szinte fehér színű plate carrier, barna fosom tártartókkal???? Ez meg megibt mi a tököm?? Nem tudunk végre egy koncepciót követni?? Az a mellény úgy világít hogy monitoron keresztül is romlott a szemem 2 dioptriát....
Azert ilyen vilagos a szine hogy az epp aktualis kornyezethez kommyebben tudd alcazni..A ruhával még nem is lenne gond, de mondja már meg nekem valaki hozzáértő,hogy mi a f@szt keres rajtuk szinte fehér színű plate carrier, barna fosom tártartókkal???? Ez meg megibt mi a tököm?? Nem tudunk végre egy koncepciót követni?? Az a mellény úgy világít hogy monitoron keresztül is romlott a szemem 2 dioptriát....
komolyra forditva a szot sivatagi... /egyebkent helyzetben a legenyseg tobsege lefulyna festek spry vel.../ amugy tok jokat lehet alkotni /volt hogy le volt tiltva egy bizonyos minta es nemtudtuk paran bevasaroltak adott mintazatu mellenybol /jo penzert./ nagyon fain veferedmenyek szulettek
...A ruhával még nem is lenne gond, de mondja már meg nekem valaki hozzáértő,hogy mi a f@szt keres rajtuk szinte fehér színű plate carrier, barna fosom tártartókkal???? Ez meg megibt mi a tököm?? Nem tudunk végre egy koncepciót követni?? Az a mellény úgy világít hogy monitoron keresztül is romlott a szemem 2 dioptriát....

Igazából majdnem mindegy minek nevezzük. Sztem az itt a lényeg, hogy egy nemzetközi gyakorlatra legalább nem igaz hogy nem lehet normális felszerelében kiküldeni őket, ami passzol színben. Bár a mellény is egy elbaszott darab alapból. Azt nem értem hogy a szlovákok pl. miért tudják rendesen felöltöztetni a katonáikat? A magyarokon ezek szerint a sisak ir nato zöld a mellény coyote tan a tártartók coyote brown az egyenruha meg tökre nem illik egyikhez sem. Valaki nagyon színvak vgay én nem tudom de ez így nevetségesCoyote Tan nem fehér és ilyen elbaszott a színe.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..