Azért kapott géppuskát mert amikor felszerelt abba a beosztásba írt alá.Minden más csak belemagyarázás!
Na de nem nézte senki, mekkora a srác és mit bír ? Géppuskásnak tényleg erősebb gyerekek kellenek. Lőni úgyis megtanítják vele rendesen.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért kapott géppuskát mert amikor felszerelt abba a beosztásba írt alá.Minden más csak belemagyarázás!
Na de nem nézte senki, mekkora a srác és mit bír ? Géppuskásnak tényleg erősebb gyerekek kellenek. Lőni úgyis megtanítják vele rendesen.
A TEK azt vesz amit akar, szóval nem hinném.https://index.hu/belfold/2019/05/17/tek_felszereles_beszerzes/
Akkor lehet tényleg a TEK-nek lesznek a török járművek? Bár akkor miért van rajta a honvédségi címer? Meg miért az új honvédségi álcafestés?
A TEK azt vesz amit akar, szóval nem hinném.
1. honvédEngem amikor fölvettek azt mondták bmp irányzó leszek.
Mire odaértem sima lövész beót kaptam.
Pár hét múlva leszerelt a raj rpg-se így az lettem.
Nincs benne logika. Épp ahová kell ember oda raknak.
Minőségbiztosításban már nemzetközi szabályok vannak. Ez a török cégekre is vonatkozik. Ne az előítéletek alapján alkossatok véleményt. Majd ha lesz tapasztalat bármelyik török cuccal, akkor adjanak a felhasználók szakvéleményt. Először tudjuk meg, mire, hova kell a török járművek beszerzése. Akik most leszólják a törököt, azok magyar összeszerelést akarnak. Mi közben mi a gépkarabély projekttel is csúszunk, már az elején. A török meg ezt is tudja. :
Menj el Lengyelországba meg a Csehországba és azonnal rájössz az okára.
Hegyvidéki országok (legalábbis Szlovákia, Csehország) amik északabbra fekszenek jóval több csapadékkal és nagyobb erdőterülettel, a növényzet is sötétebb, ergó a terepminta is sötétebb.
?Hat, cirka 1 milliard dollar es 10 ev fejlesztes utan legyartottak *negy* azaz 4 prototipust egy tankbol, aminek az egesz hajtasat a Hyundai adta hozza a K1/K2 boreai tankokbol, mikozben fegyverzetben es pancelzatban mar most sincs az elvonalban, szenzorokrol, onvedelemrol egy szot sem hallani.
Mondjuk penzkoltesnek a hazai (torok) vedelmi cegeknel biztos jo...
Szárazföldi technikához hozzá sem szagolnak. Nem véletlenül nyert pl. az IVECO a tengerészgyalogság kétéltű tenderén sem, de nem véletlenül
Elektronika, légierő, rakéta technológiák, radartechnológiák, C4ISR. Ezekben mind-mind játszanak. Az a baj, hogy ezekben sem mind a legjobbal rendelkeznek.
Az európai gyártók ezek nagy részéből legalább olyan jót tudnak ajánlani, mint az Amerikaiak (sőt, gyakran jobbat).
MBDA, SAAB, BAE Systems, Rheinmetall, KMW, Airbus, Konsberg, Eurospike, stb.
Engem amikor fölvettek azt mondták bmp irányzó leszek.
Mire odaértem sima lövész beót kaptam.
Pár hét múlva leszerelt a raj rpg-se így az lettem.
Nincs benne logika. Épp ahová kell ember oda raknak.
Sracok! Ha valaki (civil) kint jar a bemutaton, akkor leci kerdezzetek mar ra az uj vasakra, hogy megis hol szeretnek alkalmazni ezeket. Koszi!Ezekről a török járgányokról tud valaki valamit? Az egyiken magyar zászló meg a Honvédség címere is rajta van. Ezeket vesszük vagy esetleg licenszbe gyártjuk majd?
Hat, cirka 1 milliard dollar es 10 ev fejlesztes utan legyartottak *negy* azaz 4 prototipust egy tankbol, aminek az egesz hajtasat a Hyundai adta hozza a K1/K2 boreai tankokbol, mikozben fegyverzetben es pancelzatban mar most sincs az elvonalban, szenzorokrol, onvedelemrol egy szot sem hallani.
Mondjuk penzkoltesnek a hazai (torok) vedelmi cegeknel biztos jo...
Ok, megteszem, ott leszek, én is gondoltam már erre. Már csak azért is, hogy elszólják-e magukat, mert az ezekkel kapcsolatos információk nem nyilvánosak...Sracok! Ha valaki (civil) kint jar a bemutaton, akkor leci kerdezzetek mar ra az uj vasakra, hogy megis hol szeretnek alkalmazni ezeket. Koszi!
Ok, megteszem, ott leszek, én is gondoltam már erre. Már csak azért is, hogy elszólják-e magukat, mert az ezekkel kapcsolatos információk nem nyilvánosak...![]()
Magyarország?Hát ha már valamit kiállítanak akkor miért titkos az alkalmazás?![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..