A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

A tarackon már a magyar zászló is ott van.:)
Ha jól láttam már az A7-en is :rolleyes:
mb4a2577.jpg

Hat F-35-ot mar lattam plakatokon tobbszor is :p:D
Kicsit csalódott lennék, ha pont ezen az alkalmon nem jelentenének be valami ütőset (nem, nem az F-35-re gondolok, mert szerintem maradnak a Gripenek csak jól / jobban fel lesznek fegyverezve)...

Kicsit csalódott lennék, ha pont ezen az alkalmon nem jelentenének be valami ütőset (nem, nem az F-35-re gondolok, mert szerintem maradnak a Gripenek csak jól / jobban fel lesznek fegyverezve)...

Nekem a T-50 nagyon szimpatikus de nem tudom hogy mar "kesz van-e" exportra.

Az a kemény, hogy te ezt a hozzászólást komolyan gondoltad. Időt, energiát fektettél bele.
Mégis, mit kellett volna tennie a szövetségeseknek? Egyes "tengely" országokat másként kezelni, mint másokat. A "szegény" magyar stratégiai célpontokat békén hagyni, míg a "mocsok" németeket szarrá bombázzák? Mi lett volna erre a reakció? Csak nem az, hogy ide költöztetik a termelést, és innen látják el felszereléssel a németeket is?
Azt hogy leírod, hogy "elúszott a bombaszőnyeg" egy elég nagyvonalú kifejezés részedről. Ha tisztában vagy a kor navigációs, és bombacélzó képességeivel, különösen éjjel, továbbá tisztában vagy azzal, hogy milyen arányban lőtték le a bombázókat nappali bevetéseken, akkor átlátnád, hogy egész "olcsón" megúsztuk.
A marhacsorda pedig igenis, hogy egy stratégiai célpont - mármint abban a korban az volt!
Ha egy állam hadat üzen a másiknak, akkor onnantól elkezdődött a "meccs". Hogy Hofira hivatkozzak "A bíró nem azért veszi a sípot a szájába, mert az jó neki!"
Mire elkezdődött Magyarország bombázása, addigra már a csapataink régen harccselekményekben vettek részt a SZU területén. Miért kellet volna Magyarországot megkímélniük?

Ez igen :D
Ha ismered Hofit - "a dudás hatalom" :D remélem ezt is...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Ezekről a török járgányokról tud valaki valamit? Az egyiken magyar zászló meg a Honvédség címere is rajta van. Ezeket vesszük vagy esetleg licenszbe gyártjuk majd?

Ezekről a török járgányokról tud valaki valamit? Az egyiken magyar zászló meg a Honvédség címere is rajta van. Ezeket vesszük vagy esetleg licenszbe gyártjuk majd?

Én tudok már tavaly nyár óta sajnos.

Dehogy irta o, szo nincs ilyesmirol. Harom ujsagiro jegyzi, ket amerikai es a magyar no, raadasul jelolve van, hogy o Budapestrol kozremukodott kozre. Ez a WSJ, harom ujsagiro anyaga, szo nincs semmifele kamu hirrol, ez egyertelmu, hogy valos hir. Az mas kerdes, hogy milyen szintrol jon, mert az amugy megszokott, hogy 2-3 alternativ terv is keszen all a State Dept berkein belul.