https://www.armadninoviny.cz/armada-cr-hleda-nove-bvp-velikost-vysadku.html
Itt el van magyarazva hogy a csehek miert eroltetik a 8+3-at(brit iskola).
Itt el van magyarazva hogy a csehek miert eroltetik a 8+3-at(brit iskola).
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A tarackon már a magyar zászló is ott van.
Ha jól láttam már az A7-en isA tarackon már a magyar zászló is ott van.
Esetleg valaki nem látott a képeken egy letakart NASAMS vagy Patriot inditót, radart,...F35-t?
Kicsit csalódott lennék, ha pont ezen az alkalmon nem jelentenének be valami ütőset (nem, nem az F-35-re gondolok, mert szerintem maradnak a Gripenek csak jól / jobban fel lesznek fegyverezve)...Hat F-35-ot mar lattam plakatokon tobbszor is
Kicsit csalódott lennék, ha pont ezen az alkalmon nem jelentenének be valami ütőset (nem, nem az F-35-re gondolok, mert szerintem maradnak a Gripenek csak jól / jobban fel lesznek fegyverezve)...
Az a kemény, hogy te ezt a hozzászólást komolyan gondoltad. Időt, energiát fektettél bele.
Mégis, mit kellett volna tennie a szövetségeseknek? Egyes "tengely" országokat másként kezelni, mint másokat. A "szegény" magyar stratégiai célpontokat békén hagyni, míg a "mocsok" németeket szarrá bombázzák? Mi lett volna erre a reakció? Csak nem az, hogy ide költöztetik a termelést, és innen látják el felszereléssel a németeket is?
Azt hogy leírod, hogy "elúszott a bombaszőnyeg" egy elég nagyvonalú kifejezés részedről. Ha tisztában vagy a kor navigációs, és bombacélzó képességeivel, különösen éjjel, továbbá tisztában vagy azzal, hogy milyen arányban lőtték le a bombázókat nappali bevetéseken, akkor átlátnád, hogy egész "olcsón" megúsztuk.
A marhacsorda pedig igenis, hogy egy stratégiai célpont - mármint abban a korban az volt!
Ha egy állam hadat üzen a másiknak, akkor onnantól elkezdődött a "meccs". Hogy Hofira hivatkozzak "A bíró nem azért veszi a sípot a szájába, mert az jó neki!"
Mire elkezdődött Magyarország bombázása, addigra már a csapataink régen harccselekményekben vettek részt a SZU területén. Miért kellet volna Magyarországot megkímélniük?
Egyszerűen gyönyörű! Illik a tájhoz, bár 2-300 db. még jobban tetszeneHa jól láttam már az A7-en is
Ezekről a török járgányokról tud valaki valamit? Az egyiken magyar zászló meg a Honvédség címere is rajta van. Ezeket vesszük vagy esetleg licenszbe gyártjuk majd?
Én tudok már tavaly nyár óta sajnos.
A személyzetet meg honnan lopod hozzá? Meg a légvédelmét? Meg a logisztikáját?Egyszerűen gyönyörű! Illik a tájhoz, bár 2-300 db. még jobban tetszene
A cikket ez
https://atlatszo.hu/2017/10/09/komuves-anita-vagyok-ujsagiro-nepszabadsag-hajotorott/
a nő írta a WSJ-nek, nem lehet komolyan venni.
Dehogy irta o, szo nincs ilyesmirol. Harom ujsagiro jegyzi, ket amerikai es a magyar no, raadasul jelolve van, hogy o Budapestrol kozremukodott kozre. Ez a WSJ, harom ujsagiro anyaga, szo nincs semmifele kamu hirrol, ez egyertelmu, hogy valos hir.
Én tudok már tavaly nyár óta sajnos.
Nem jó (fos) ?