A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Hát erőteljes hadiipari együtműködést ígértek így hát ha konkrétan nem is ebből de másból is gondolom veszünk még.
Akkor igyekezni kell…
Amint megérkezik hozzájuk az első S400 (várhatóan még az idén...) a bizonyosra vehető USA szankciók (és viszont Török szankciók..) miatt már semmit nem fogunk tudni vásárolni a Törököktől.
Nem csak haditechnikát, úgy általában semmit...

Akkor igyekezni kell…
Amint megérkezik hozzájuk az első S400 (várhatóan még az idén...) a bizonyosra vehető USA szankciók (és viszont Török szankciók..) miatt már semmit nem fogunk tudni vásárolni a Törököktől.
A törökország elleni szankciók annyiban merülnek ki, hogy ők nem vehetnek nyugati technikát.

A dekoraciot azert hoztak ki vajon a muzeumbol vajon hogy szokja a nep a raketa temat? Mielott elkezdenek OV-t Kim fovezerhez hasonlitani es remisztgetni a nepet a magyar mediaban? Kub vagy Mistral volt kinn?

A dekoráció a különlegesek műsorâhoz kellett, egy rakétaszállítmányt kellett hatâstalanítaniuk. Mistral volt kint több is, Kub a győriektől nem, csak a budaörsi filmes lerakatból

Van itt olyan benfentes, aki tudna megnyugtató hírekkel szolgálni, hogy nem merült ki ennyiben a kmw-től való vásárlás?

Akkor igyekezni kell…

Adná az ég!:rolleyes:
Bár ez nem valószínű. Csak nem kapnak 35-öst. Oszt kész.

Adná az ég!:rolleyes:
Bár ez nem valószínű. Csak nem kapnak 35-öst. Oszt kész.
Nem fogják megúszni ennyivel…
Nem csak az S400 ügy van a rovásukon.
Május 1.-én lejárt az a hat hónapos határidő amit az USA adott az iráni olajat vásárló országoknak hogy keressenek más forrásokat.
Törökország és Kína kijelentették hogy eszük ágában sincs felhagyni az iráni biznisszel….
Ezért is szankcionálni fogják őket rövidesen…
A várható USA szankciókhoz a Németek dominálta Eu. is tutira csatlakozni fog.

Én úgy látom hogy a Törökök már rég nem az USA oldalán képzelik el a jövőjüket, hanem ellenkezőleg: a K.keleten a Szaudi-Izraeli-USA hármassal szemben egy Török-Irán-Orosz csapatban játszanak.
Pont most fegyvereket venni tőlük…? Nem túl bölcs dolog.

Május 1.-én lejárt az a hat hónapos határidő amit az USA adott az iráni olajat vásárló országoknak hogy keressenek más forrásokat.
Törökország és Kína kijelentették hogy eszük ágában sincs felhagyni az iráni biznisszel….

Én úgy látom hogy a Törökök már rég nem az USA oldalán képzelik el a jövőjüket, hanem ellenkezőleg: a K.keleten a Szaudi-Izraeli-USA hármassal szemben egy Török-Irán-Orosz csapatban játszanak.
Vagy epp most a legbolcsebb dolog. /moszkva isztambul berlin tengely a meghatarozo a regiora ha ebbol ketto egy oldalon all nem tul bolcs dolog azzal a kettovel fasirtba lenni./es meg kozeledhetunk rosszallas nelkul./

A gyártási jogokat megvehetjük úgy mint a cz-nél és akkor itthon gyárthatjuk.

• Tetszik
Reactions: Loken
Hogy tudok ide képet feltölteni közvetlenül? Löttem néhányat a török járgányok belsejében.

Vagy epp most a legbolcsebb dolog. /moszkva isztambul berlin tengely a meghatarozo a regiora ha ebbol ketto egy oldalon all nem tul bolcs dolog azzal a kettovel fasirtba lenni./es meg kozeledhetunk rosszallas nelkul./
Még közeledhetünk Moszkvához rosszallás nélkül? :rolleyes:
Ebben egész biztos vagy?
A gyártási jogokat megvehetjük úgy mint a cz-nél és akkor itthon gyárthatjuk.
És akkor minek fejlesztették a Komondort? Pont az MRAP kategória volt ahol van (volt?) saját fejlesztés.

Hát erőteljes hadiipari együtműködést ígértek így hát ha konkrétan nem is ebből de másból is gondolom veszünk még.
elvileg a türcsik nem voltak hajlandóak semmilyen licencet átadni. Akkor lehet nagyobb jószágokból vásárolunk be.