A Bushmaster reakcióereje és vibrációja sanszosan (?) hazavágná az elektronikát. Egy ilyennek nem feladata gpá. használattal irtani. A 12.7-es is kb. végszükség esete. Az ADATS dual koncepciót ismerem. Valamiért nem lett elterjedt.Az ADATS rendszert úgy tervezték hogy légvédelmi és páncéltörő képességekkel is bírjon. Ebben az esetben egy komplex tűztámogató járművet próbáltak csinálni de én hiányolom a gépágyút. Az .50-es kalibert kevesellem.
Ez amolyan "svájci bicska". Szerintem nem kerül tömeggyártásra.
Érdekes ez a Maneuver Short Range Air Defense System (MSHORAD) Stryker verzió,...az a 4 radar elhelyezése elég szerencsétlennek tűnik, drága mulatság ha elakad valamiben...
Stryker alapú önjáró légvédelmi- és páncélvadász harcjármű. A szokásos jenki legyen mindenre is jó megközelítés eredménye...A Hellfireeket nem értem.
Stryker alapú önjáró légvédelmi- és páncélvadász harcjármű. A szokásos jenki legyen mindenre is jó megközelítés eredménye...
Légvédelemnél biztosan nem.Majd valamikor ez ledz a jövő,a baj csak az,hogyy ők ezt 40 éve erőltetik.
Légvédelemnél biztosan nem.
Érdekes ez a Maneuver Short Range Air Defense System (MSHORAD) Stryker verzió,...az a 4 radar elhelyezése elég szerencsétlennek tűnik, drága mulatság ha elakad valamiben...
A Hellfireeket nem értem.
A Hellfireeket nem értem.
Egyszer már megcsinálták-ADATS rendszerStryker alapú önjáró légvédelmi- és páncélvadász harcjármű. A szokásos jenki legyen mindenre is jó megközelítés eredménye...
Ha jol tudom svajci kanadai a rendszer. Es rendszerbe is allt svajcba mar kivontak azthiszem kanadaba meg most vonjak majd ki ha minden igaz. /a kis gyartott db szam miatt nem eri meg se alkatreszt utangyartani se modernizalni komolyabban ha jol tudom ez volt az indok.Egyszer már megcsinálták-ADATS rendszer
![]()
![]()
![]()
![]()
Pont mire végelett a hh-nak.Lehúzták a kölcségcsökkentéssel
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..